Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


RyderWillson

Hráč

17
8.6.2021 18:05

takže čau dostal sem perma ban za non rp vykradení vozu a lhání členovy z at uvědomuji si co jsem delal a beru 100% procent vynu ale jelikoz je skimo jedinej server který mě baví a není na něm tolik trash rp jak na ostatních serverech tak žádám o ub a jak to vlastně začalo: začalo to tak ze jsem vykradl auto capeckovy bez jakehokoliv rp jen jsem vlezl do auta vybral inv a sel do prcic ano je to pravda nevědel jsem ze se to musi erpit více ano ne omlouvá mě to ale proste to rikam protoze to tak je a doufam ze dostanu druhou šanci to napravit pokud ne budu to chápat ale byl bych za to moc rád. tohle je konec zadosti. 

Z pozdravem RyderWilson

8.6.2021 18:26
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

acaBeNendohzoR

Hráč

69
8.6.2021 18:32

Unban zamítám, tvoje zatloukání zaměstnalo hned 4 lidi, kteří museli napravovat to co si provedl, a to jen protože si se ani neopovažoval přiznat i kdy jsme na tebe měli jasné důkazy, tvoje historie to jen potvrzuje, místo abychom řešili jiné reporty, museli sme se věnovat tobě.

Novou žádost si podej nejdříve za měsíc.


Powered by LeoSight IFS
LT~30