Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

problem s připojením na server


MajkyCZ2020

Hráč

13
8.6.2021 21:06

ahoj,mám menší problem,nemohu se připojit na server z důvodu nějaké chyby, načte se skimo při loadingu mapy mi to shodí hru,oběví se okénko s podtextem (Informace o pádu) kde jsou nějaké kody a to se mi děje na všech serverech můžete mít nějakou radu prosím?

Borwyx

Hráč

15
9.6.2021 23:41

Ahoj,

jasně. V první řadě odstraň soubor gta_sa.set z dokumentů/GTA San Andreas User Files.

Dále bych ti doporučil si koupit originální hru na Steamu nebo Rockstar Games Launcheru. Naštěstí toto není SAMP, takže DOWNGRADE není potřeba, takže rovnou nainstaluj MTA z originální stránky. Po instalaci MTA si nainstaluj Leosight Prospect a připoj se na server. Stáhni veškeré soubory a řekni mi, jestli to pomohlo.

S největší pravděpodobností totiž půjde o chybu ve tvé hře, máš tam nějaké textury, které ti to prostě shodí, nebo tak. Vzhledem k tomu, že jsi sám řekl, že ti to dělá každý server, tak si troufám na 100% říct, že toto pomůže. :)

S pozdravem,

Vefty

MajkyCZ2020

Hráč

13
10.6.2021 09:57

děkuji za radu,předem bych chtěl podotknout že GTA SA mam z uložta a nechce se mi za to utrácet ze stemu 

MTA mam z original stránky, jako mě to celé jelo v pořádku sem tam to sice spadlo ale přežil jsem to ted jsem zjistil že GTA SA s MTA mám na systému a nejde zpustit ale přez externí disk 1TB kde mam ty samé složky GTA SA plus to samé MTA a záhadně mi to jede a funguje a dokonce bych řekl že i s menšíma lagama než když to pouštím ze systému (interníhoi uložížtě)

Borwyx

Hráč

15
10.6.2021 11:35, naposledy upraveno 13.6.2021 20:53 uživatelem Borwyx

Pokud se jedná o externí SSD disk, tak ano, je to rychlejší.

Zadruhé, GTA San Andreas z Ulož.to je prostě pofiderní a může obsahovat upravené soubory. Samozřejmě pokud nechceš utrácet, tak pak stáhni GTA San Andreas takové, které je ve formátu ISO a má oficiální instalační soubor! Například igg-games nebo tak. Většinou pak to ISO obsahuje gta_sa.exe, které pak nahradíš ve složce se hrou, pak je hra ve verzi 1.0 (totožná s krabicovou) a tam MTA půjde určitě. Takové ty GTA které jsou zazipované (jen složka se hrou) jsou úplně k prdu.

Takže jak jsem řekl, nechceš-li utrácet, tak pak igg-games a tam to stáhni ze zdroje "MegaUP" — mám odzkoušené, funguje. Ale neručím za to, že ti to natáhne adware do PC, protože aby ses dostal k té hře, musíš proklikat strašně moc pop-upů, varoval jsem tě.

Tak..

Byl tvůj problém vyřešen? :)

12.6.2021 10:02, odstraněno 13.6.2021 20:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
sammael02 udělil za tento příspěvek varování: Double-post

Powered by LeoSight IFS
LT~33