Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost


JeMappelleJR

Hráč

7
10.6.2021 21:17

Dobrý den 

Chtěl jsem prodat auto mustang panovi prej že dáme sraz u banky tak jsem jel on tam přijel a zeptal jsem se ho jestli nechce svézt řekl že jo tak jsme jeli směr LS byly jsme nad mlékarnou a řekl at zastavím tak jsem zastavil a on vystoupil a šel za nějaký roh budovy tak jsem chvilku počkal on se nevracel tak jsem jel pryč celou dobu nás pronásledoval hummer tak jsem za nim jel a křičel jsem at zastavý chtěl jsem se ho zeptat proč nás pronasleduje a on nic jel dál tak jsem to otočil a on jel za mnou pak si nasadil odznak PSA tak jsem jel furt dál nemůže mě zastavit když nemá firemní auto 

A dneska mě chytil policajt že jsem včera zbil toho pána kterému jsem prodal mustang ale já ho jen vysadil protože to chtěl a čekal jsem a pak jsem jel dále a dneska prostě říkal že jsem ho zbil a pak ujel ale a kvůli toho jsem šel na výslech a ten policajt se furt snažil to dát na mě že jsem ho zbil několikrát jsem mu řekl že to není pravda a on mě dal do celi na doživotí za zmlácení toho pána co to chtěl koupit.

Nezmlátil jsem ho celé si to vymislel aby mě dostali do cely!!!

Celé toto říkám jak se to odehrálo a po pravdě.

JeMappelleJR

Hráč

7
10.6.2021 21:42

A jestli má Steve Zayas důkazy tak at je předloží že jsem ho zmlátil

ice udělil za tento příspěvek varování: 11) Double-post
10.6.2021 22:09

Ahoj Damiene, zdraví tě Steve, zde známý jako helper Dzardys. 

Mám k tvé stížnosti hned několik výhrad. Proč si OOC stěžuješ na IC záležitost? Pokud by ses na to podíval z perspektivy PSA, máme na tebe hned několik věcí, kromě toho i svědectví, že jsi pána chtěl okrást. Celá akce byla stavěna na základě oznámení na 911 a je celou dobu sledována nejedním adminem. 

Další věc, s tím zastavením to bylo poněkud jinak, než uvádíš, ale nemám to nahrané, tudíž zde nemohu dále obhajovat svůj názor. Možná bych ještě dodal, že doživotí v tuto chvíli není doživotí, ale Cela Předběžného Zadržení. To znamená, že budeš sedět ve vězení až 5 dní, pokud soud nepovolí více, dokud se případ řádně neprošetří. 

Každopádně ti přeji hodně štěstí a určitě ti děkuji, díky tvým aktivitám mám u PSA alespoň co řešit a RP si užívám. V závěru jen přikládám pár tvých zajímavých zpráv.

Já osobně asi nemám potřebu tě nahlašovat, ačkoli tu máme mixing a vyhrožování banem, obojí je porušení pravidel. Ale chápu, že z toho ještě sám pořádně nemáš rozum. 

Hezký zbytek večera.

 

Dzardys (Steve Zayas)

10.6.2021 23:17
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
Samuelko123

Registrován 5.5.2024

DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024