Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Obecné návrhy


Froxiss

Hráč

11
14.6.2021 16:56

Zdravíčko mám zdě několik návrhů které by dle mého názoru přispěli na severu.

 

1. Na serveru by se mohlo objevovat více supersportů, je jich zde velmi málo a hráčům to dost chybí osobně jsem viděl jediné Lambo na serveru.

 

2. Těžení NomelCoinů by mohlo být efektivnější. Máme zde RIGy které jsou fajn jen kdyby nevydělávali tak málo.. Tak zvaně za hodně peněz málo muziky... Myslím si že Rigy by měli vydělávat o dost více aby to bylo aspoň trocha výdělečné.

 

 

14.6.2021 17:01

Ahoj, vyjádřím se jen zběžně k dvojce.

Systém cryptoměn si odhlasovali hráči sami, že jej chtějí realistický. V realitě taktéž trvá, než se ti to celé vyplatí, tudíž budeš prostě muset být trpělivý a věnovat se tomu. 

Dzardys

izerman

Hráč

15
14.6.2021 17:23

@Dzardys bohužel s tebou musím nesouhlasit, pokud se má jednat o realitu tak proč je kurz nejvíc 10350kč maximum? V realitě je to neomezené může si skočit kam chce jak dolů jak nahoru proto by se měl navýšit limit alespoň na 15-20 tisíc když už. Ekonomiku to nijak nepoškodí na serveru protože se tam v klidu prací dá vydělat za hodinu krásných 100K+ a 12 rigů mi natěžilo za 2 dny ani jeden NC natěžilo mi asi 2000kč. Když před pár měsíci byla reálná kryptoměna jménem bitcoin hodně nahoře za víc jak milion korun asi 1 300 000kč+ tak grafická karta za několik tisíc si na sebe dokázala natěžit i se spotřebou elektřiny za 3-4 měsíce. Neříkám že by měl být na serveru milionovej kurz nebo sto tisícovej ale mělo by se zvážit navýšení limitu kurzu myslim si i kdyby se dokázal kurz vyšplhat na 30 tisíc tak s rychlostí těžby by se to i tak nevyrovalo příjmu normální prací co vydělá člověk za hodinu ale aspoň by to nebylo že 1 rig vytěží za den tak 500kč.... Přece jen rig je rig a za 220 tisíc takže musí být hodně výkonný. Grafická karta si před pár měsíci která stojí třeba 15-20 tisíc si na sebe dokázala vydělat nejdíl do 5 měsícu a ta je o dost méně výkonější než celý velký rig. Nechci to nějak kritizovat update krásnej ale ten kurz by se měl navýšit alespoň o pár tisíc.

Froxiss

Hráč

11
14.6.2021 17:45

Přesně jak říkáš.. Je to hrozně dole. Realitě se to spíš oddaluje než přibližuje... A navíc v MTA máte výplatu každou hodinu a v realitě každý měsíc... Tak bych neviděl problém to trocha zrealizovat ten rig... 

14.6.2021 20:03

1. Více supersportů na venkově asi spíš ne.

2. Odměny z těžení se odvíjejí od počtu transakcí. Crypto Update natáhl spoustu hráčů k těžení, ale zatím málo hráčů k používání kryptoměny jako měny. Jakmile hráči budou více provádět transakce, narostou také odměny. Jak jsem však již upozorňoval v příspěvku, kde jsem Crypto Update oznámil, vše se musí ozkoušet a doladit. Dnes dopoledne jsem počítal výdělečnost rigů a je opravdu ale opravdu nízká. Je to způsobeno tím, že jsem nepředpokládal, že bude tak velký zájem o těžbu a tak nízký zájem o placení. Ale chtěli jste to realistické, tak to máte realistické. V každém případě už delší dobu zvažuji navýšení block reward a je možné, že se brzy dočkáte navýšení.

Dále bych se rád vyjádřil k tomu co píše izerman. Kde jsi prosímtě vzal informaci, že 10350Kč je maximální kurz? Žádný limit kurzu neexistuje. Kurz řídí algoritmus, který (docela realisticky) odráží ekonomii kolem kryptoměny na našem serveru a nemá žádné limity. Klidně může stoupnout třeba na 900 milionů a klidně může klesnout na 1Kč, jen k takovým změnám musí mít nějaký důvod, neskáče to náhodně.

Holub

Hráč

46
14.6.2021 20:13

K vozidlům. Systém, který je na serveru, byl záměrně vytvořen za účelem zamezení většího množství takových aut. Popravdě řečeno i R8 a Continental, co si dneska může hráč na pohodu koupit, měly být limitovány na import. A proč? Logicky je to omezení nabídky a také možnost investovat do takových vozidel. Tu a tam se nějaké to zajímavé auto objeví v prodeji, jen člověk musí hledat a mít rezervu. Ostatně to Nismo, co jste tam měli, je samo o sobě natolik zajímavé, že by za něj x lidí urvalo ruce.

Proti čemu naopak nic nemám je dostat tahle auta zpět do oběhu. Jak to myslím? Na serveru jsou unikátní auta, ke kterým se buďto už nikdy nikdo nedostane, nebo jsou v pasti. Ze tří SL600 R129 zůstala v původním stavu (z jedné je SL60, z druhé SL73 Designo) pouze jedna jediná a ta je momentálně odtažená. Majitel auta se už nikdy neukáže na serveru (smazaný účet), přičemž takových aut pár zůstalo v propasti zapomnění. Taková auta bych uvítal zpět v oběhu, o tom žádná, ale žádná nová či další. Pouze udělat to, co se zde tu a tam dělá se zlatými známkami - vzít auta od těch, co se tady už na 110 procent neukážou a dostat je zpátky do oběhu. 

izerman

Hráč

15
14.6.2021 21:21, naposledy upraveno 14.6.2021 21:28 uživatelem izerman

@Rataj tu částku jak říkáš kde jsem vzal tek přesně tady zde: Odeslaný screenshot obrázek na levo v té tabulce na 10350 nebo kolik se to zastavilo jako kdyby to byl maximální limit. Proto jsem napsal že to je maximální jelikož to tak vypadá :) ((Prosím o informování jestli se vám ukáže ta fotka nebo ne nevím jestli se to dobře poslalo))

EDIT: Ještě bych se chtěl zeptat @Rataj ta zmínka že málo lidí platí tak jak přesně se platí kryptoměnou ? Ovlivní to že kryptoměnu prodám nebo koupím v kavárně nebo pokud to začlu v peněžence někomu do jiné peněženky jako třeba nějakou platbu že někomu místo hotovosti zaplatím v kryptoměně ?

14.6.2021 21:40

Vlevo v legendě vedle grafu je to nejvyšší číslo, protože vyšší číslo zatím dosaženo nebylo. Růst se na tom bodě zastavil, protože tento růst ovlivňoval nákup, který ale v tu chvíli zvrátil hráč prodejem asi 15 milionů.

Jinak platit kryptoměnou můžeš pomocí příkazu /cpay, nebo přes mobil pomocí GUI, ale také na IC stránce nomelcoin.ic, takže máš 3 možnosti.

Každá platba, stejně jako nákup a prodej ve směnárně maličko ovlivní kurz. Síla takového vlivu je ale podchycena dalšími proměnnými jako třeba kolik NC je celkem v oběhu, jak velká je poptávka a nabídka za posledních X hodin, nebo kolik rigů se podílí na těžbě. Z každé transakce jde také 0.1 NC jako odměna těžařům. Snad jsem zodpověděl všechny otázky a vyjasnil nejasnosti.


Powered by LeoSight IFS
LT~87

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
Samuelko123

Registrován 5.5.2024

DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024