Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lucie Nagy


Froxiss

Hráč

11
15.6.2021 17:38

Zdravíčko, mám tu takový problémek už dlouhou dobu má moje postava Trevor Kingster hroty s Lucie Nagy...

No a včera jsem byl na ní vytočený opět... Takže jsem usedl do auta a hledal jí všude možně asi půl hodiny s tím že jí prostě už sejmu. No a narazil jsem na ní u G66tky kde jsem jí nabral fordem F-350 s rámem a přimáčkl o zeď což bylo jasné PK v tu chvíli protože by to nikdo nepřežil. Na sobě jsem měl brýle,masku a čepici tudíž není možno abych byl identifikován a abych nezapomněl auto taky nebylo psané na mě. Může mi tedy někdo říct jak Lucie mohla jít za PSA s tím že jsem jí zajel ? Díky.

15.6.2021 17:58

Ahoj, dle tvého looku máš na ruce znak dle kterého bych tě znal, náraz byl tak v 5km/h jelikož to bylo u G66 kde jsi zpomalil do toho malého kopečku a toť vše z mé strany, užívej života a ahoj.

Froxiss

Hráč

11
15.6.2021 18:17

Jenže když jsi dostal PK jak víš něco o mé jízvě ? To za prvé, za druhé fakt neuvidíš jen tak do auta přes čelní sklo za levé zápěstí kde je maličká jízva. Tohle jsi vymyslel dnes a moc dobře to oba víme... Tak přestaň dělat herečku a laskavě přestaň metovat. :)

romus123

Hráč

11
15.6.2021 18:44

Mno , jizvu do auta určitě neviděl. další věc pk je pk a to zajetí si nemohl pamatovat. Jde tu ale i o to jak jste to zaerpili.    Bez logu, bez videa je tenhle topic usseles. doporučuji přiste natacet a pokud je tam delsi dobu problem a měl bys duvod, muzes zkusit ck cestu.  Nestojím ani za jednou stranou. Ani jednu neznám ani icly ani ocly.

 

15.6.2021 18:46

Ahoj klucí.

Zběžně se k tomuto mohu vyjádřit z pohledu třetí osoby. 
Vzhledem k tomu, že známe Derbovu historii banů, já osobně celkem věřím tomu, že se něco takového stalo, aniž bych viděl logy. Derbovi doporučuji, aby si znovu přečetl pravidla, případně mohu nabídnout mentoring, vím, že máš problémy s metou a nonRP drivingem, není ostuda si to nechat vysvětlit. 
Dovolím si zde vyzdvihnout i pravidlo ohledně PK, jak již udělal kolega nade mnou, ovšem já jej budu citovat.


19. Smrt postavy a následný respawn (PK) je herně považován za vážné zranění s transportem do nemocničního zařízení, ošetřením a propuštěním. Postava si nepamatuje příčinu a důvod své smrti. Hráč se nesmí vracet na místo své smrti nebo se mstít (viz č.6). Jestliže postava "zemřela" vlivem policejních složek, musí vyčkat u nemocnice a až pokud pro ni policie nepřijede do 10 minut, může odejít.


Přeji hodně štěstí s vyřešením problému a Derbovi se znovupročtením pravidel.




15.6.2021 19:01
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.6.2021 19:20, naposledy upraveno 15.6.2021 19:34 uživatelem Derbo

Ahoj, pro tvojí informaci já PK nedostal. Pouze jsem si dal dlouhý status a ty jsi pak hned odešel zatím co já se zavřel dovnitř.

EmposOfc

Hráč

41
15.6.2021 21:52

Podle mě bude mít Derbo zaRPené na postavě robotické oči se zoomem a wallhackem. Jinak si to vysvětlit nemohu.


Powered by LeoSight IFS
LT~119

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo