Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rap na Skimo V3

1 2



Zeintar

Hráč

49
16.6.2021 10:02

Prosím, kašli na to. Interpretace slov je mnohem více, než jen vymýšlení 2 slov, co se k sobě rýmuje. Naprosto ti to k sobě nesedí, počet taktů taky ne a je to celý špatný, díky. 

Holub

Hráč

45
16.6.2021 10:39, naposledy upraveno 16.6.2021 10:41 uživatelem Holub

Jakožto člověk s bakalářským titulem z filologie (sice z anglické, ale stále jde o filologii) ti mohu říct, že tady je snažší říct co není špatně na daném "rapu". Ber to, prosím jako konstruktivní kritiku.

Začneme třeba samotnou strukturou. Schéma tvých rýmů je něco, co mě popravdě nijak zvlášť nepřekvapuje. Dobrá zpráva je, že zde doopravdy máš nějaké ty verše. Ta špatná je, že jen částečně. Okay, máš zde ?, A,A,? verš (otazníky zde uvádím pro lepší orientaci, ve skutečnosti na místě otazníků žádné verše nejsou; a to ještě jen na samém začátku) a to je asi vše. Do jisté míry by to mohlo fungovat, ale tohle je, naneštěstí pro tebe, jen špička ledovce. Bude to znít absurdně, ale tady ti pomůže historie. Podívej se na schéma pro ikonické skladby, či básnické texty a pochopíš proč ti tohle tady píšu. A ne, free verse pro tohle není cesta za předpokladu, že nemáš vychytané to, o čem je řeč dále v tomto textu.

A teď se dostaváme k tomu, kde přichází skutečný kámen úrazu a to je něco, u čeho ti pomůže poslech kvalitního rapu - flow a celkové zakomponování celého "textu" do funkčního rytmu. A zde jde vidět, že tvá práce zde neobstojí. Nebo ještě jinak - zkus si sehnat nějaký sample jako hudební background a do toho ten tvůj text zakomponovat. Zjistíš, že to nebude mít potřebný flow a že výsledný produkt bude velice stěží ocenitelný.

TL:DR - Zkus něco jiného, popřípadě zapracovat na chybách, co jsem ti zde já (a Zein výše) uvedl. Poradím ti - Zkoušej dále, ale pokud zde neuvidíš nějaký pokrok, či větší iniciativu ze své strany, tak se na to vykašli a zkus něco jiného. Pokud chceš udělat něco, co udělá x lidem radost, tak cest je hned celá řada.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~29