Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jaguar E-Type (Jaaaaaag!)


Holub

Hráč

46
17.6.2021 11:59, naposledy upraveno 17.6.2021 19:14 uživatelem Holub

Tak s posledním updatem přišla dvě stará auta, tak proč nezkusit štěstí s dalším?
Polara je sice cool, ale je to jachta na kolech a ne každému bude sedět svou charakteristikou. A Gran Prix? Jo, zajímavá volba, ale opravdu nechci jezdit s autem, které je jedno velké pojízdné lešení.


Co to je?
Tohle je, vážení, Jaguar E-Type (nebo taky Jaaag!). Proč tohle navrhuji? Ne proto, že je to starý krám a já mám staré krámy rád (ostatně, sám jsem jich IC i OOC pár vlastnil), ale taky proto, že je to snad jedno z nejkrásnějších aut všech dob (a ano, myslím to smrtelně vážně). A ano - taky jde o to, že je to kabriolet (nebo roadster). A kabriolety jsou cool, ne že ne. Tím tuplem britská gé-téčka. A teď se vás zeptám - najdete na serveru něco, co se tomuto autu podobá? Já tedy ne (a to i přesto, že jsem carpack tvořil společně s Wrightem), což je setsakramentská škoda.

Když to vezmu skrz naskrz...
Retro, britské, kabriolet, s šestiválcem vpředu, s pohonem zadních kol a s charakteristikou cestovního auta. Co z aut na serveru splňuje všechny tyto požadavky? Nic. Když dáme pryč charakteristiku britského cestovního auta, zůstane nám zde starý Mustang. Když dáme pryč šestiiválec a retro, máme zde Continental GT. A to je vše, vážení. Možná, opravdu možné, lze tady použít jako argument R129, ale ta je spíš moderním youngtimerem a celkově je tomuto autu vcelku vzdálená. 

Retro, britské kabriolet, s šestiválcem vpředu, s pohonem zadních kol a s charakteristikou cestovního auta- Mustang
Retro, britské kabriolet, s šestiválcem vpředu, s pohonem zadních kol a s charakteristikou cestovního auta - Continental GT

A to je doopravdy vše.

Proč?
Co jezdí na serveru za auta? Většinou natrefíte na japonská auta (Evo, Skyline a tu a tam Supra ve společnosti s RX-7), popřípadě evropská auta. Problém je ale v tom, že z evropských aut zde jezdí kolik britských? Bentley Continental a Arnage? To jsou všehovšudy dva modely. Jistě, E-Type není levná sranda (stejně tak jako Bentley výše), ale zato má auru nadčasové a překrásného cestovního auta, které i sám Enzo Ferrari označil za jedno z nejkrasnějších aut všech dob. A to už o něčem svědčí. Stejně tak v případě investičních vozidel není na serveru nic britského. Máme zde Ameriky (DeLorean, Charger R/T, Viper), japonská auta (R32, LFA) a i exotická italská vozidla (Gallardo, Modena). Co britského? Opět nic...



Náhrada za co?
Inu, on už v GTA SA existuje automobil, který je E-Type víc než podobný a to je Windsor. Tento model je, pokud se nepletu, jeden z těch několika slotů, co jsou ještě k dnešnímu dni volné a bez náhrady. A daleko radši uvidím na serveru auto, ze kterého se stane investiční komodita, než krám za pár tisíc, který si koupí pouze pár lidí. Nebráním se i cestě toho, že by tohle auto (či auto tomu podobné) bylo možné získat skrze cestu nějakého toho eventu či eventů (stejně jako několik zapomenutých vozidel od Claire, ale to je zase jiný příběh), ale to už je na názoru každého z vás. Stejně jako v případě valné většiny modelů na serveru slibuji kvalitní model s akceptovatelnou velikostí (stejně nejvíc mrví optimalizaci polepy nad 1024x1024) a kvalitou na úrovni (snímky mluví za vše, doufejme). Vozidlo by mělo disponovat minimálně dvěma barvami (karosérie, interiér (+střecha?) a vším, co má kvalitní model dnes splňovat.



A tenhle krám vránu sporťák najdu? Zde.

Zeintar

Hráč

49
17.6.2021 12:37

aLe tOaStE uŽ tEd Je vE hRe mOc sTaRyCh AuT!

Leeczek

Hráč

1
17.6.2021 18:29

Trošku upravím motorizace :-) E-type vždy mělo buď řadový šestiválec nebo dvanáctiválec. Jen pro upřesnění.

Holub

Hráč

46
17.6.2021 18:37

@Leeczek Pravda, už jsem myslel při psaní na novodobá XK a takhle to dopadlo. Díky za info, opravuju.

Mimochodem - pouze poslední série měla dvanáctiválce. První dvě měly šestiválec, co začal svou kariéru v XK120, myslím. 


Powered by LeoSight IFS
LT~73