Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban v2


17.6.2021 15:00, naposledy upraveno 17.6.2021 15:14 uživatelem Derbo

Ahoj, dneska o 14:35 jsem dostal ban od Administrátora @acaBeNendohzoR ( Nic proti ale přečteš si tu žádost, necháš mě čekat 5 hodin a zavřeš jí jako kdyby jsi jí nikdy nečetl ) který mě zabanoval za ůdajné nedodání videa z okrádačky.

Byl jsem ve svém vozidle v Palomínu a když jsem jel po cestě tak jsem srazil osobu která na ní stála pod značkou Neznámý C1. Tento hráč si lehnul, já se zeptal jestli je v bezvědomí pomocí /do a následně řekl "/me bere zbraň z opasku" a ihned se postavil a střelil mě tejzrem což jsem něják neřešil ( Zero Tolerance ). Následně do mě začal kopat za ůčelem malého HP a následně mě "zaklekl". Já odpověděl tak že jsem ho podkopl díky tomu že nohy byli u něho ale bylo by to možné i pěstí. Pak když jsem se postavil tak jsem vytáhl Glock-17 který měl 2 náboje. Jeden jsem do něho z auta trefil do hlavy ( Injuries ) a další jsem netrefil ale dostal ho to na "těžké zranění". Následně zaRPil že vytajue Colta z kastlíku a já si objel kolečko a narazil do jeho auta když v něm seděl, pouze napsal že se bouchl o volant a rozstřílel mě z okna ( Další Injuries ).

Ano, napsal jsem do PM že jsem ho "chtěl" okrást ale pouze jsem o tom přemýšlel ( Protože měl Colta, rád bych ho ukradl). Ani jedno slovo nebylo řečeno počas toho RP o okradení. Okrást jsem ho právěže chtěl až pár sekund před tím než mě zabil jenže mě stihl zabít. Takže prosím konečně o rešení banu, né jako předešlá která byla uzavřena bez nějakého pádného důvodu.

acaBeNendohzoR

Hráč

69
17.6.2021 15:21

Pokusil jsi se hráče okrást, a proto si to také měl nahrávat, což se nestalo a ty si za to byl zabanován, žádost o unban proto zamítám


Powered by LeoSight IFS
LT~26