Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Administrátora RozhodneNeBaca a Maskovaného C1


17.6.2021 15:27, naposledy upraveno 17.6.2021 15:41 uživatelem Derbo

Ahoj, dneska o 14:35 jsem dostal ban od Administrátora @acaBeNendohzoR který mě zabanoval za ůdajné nedodání videa z okrádačky.

Byl jsem ve svém vozidle v Palomínu a když jsem jel po cestě tak jsem srazil osobu která na ní stála pod značkou Neznámý C1. Tento hráč si lehnul, já se zeptal jestli je v bezvědomí pomocí /do a následně řekl "/me bere zbraň z opasku" a ihned se postavil a střelil mě tejzrem což jsem něják neřešil ( Zero Tolerance ). Následně do mě začal kopat za ůčelem malého HP a následně mě "zaklekl". Já odpověděl tak že jsem ho podkopl díky tomu že nohy byli u něho ale bylo by to možné i pěstí. Pak když jsem se postavil tak jsem vytáhl Glock-17 který měl 2 náboje. Jeden jsem do něho z auta trefil do hlavy ( Injuries ) a další jsem netrefil ale dostal ho to na "těžké zranění". Následně zaRPil že vytajue Colta z kastlíku a já si objel kolečko a narazil do jeho auta když v něm seděl, pouze napsal že se bouchl o volant a rozstřílel mě z okna ( Další Injuries ).

Ano, napsal jsem do PM že jsem ho "chtěl" okrást ale pouze jsem o tom přemýšlel, opakuji přemýšlel ale nic jsem neudělal ( Měl colta, rád bych ho ukradl ale nebylo by to asi moc lehké ). Ani jedno slovo nebylo řečeno počas toho RP o okradení. Okrást jsem ho právěže chtěl až pár sekund před tím než mě zabil jenže mě stihl zabít a taktéž jsem to neměl rozmyslené, doslova nikde nepadlo slovo o tom že bych ho okrádal takže prosím o normální vyjádření a rád bych věděl odkud máš že jsem ho okrádal.

17.6.2021 15:46

Ahoj Derbo, zase řešíme stejný problém.

Snad u každého banu, který dostaneš, píšeš, že byl neoprávněný, a nezáleží na tom, kdo ti ho dal, prostě žádáš o unban. Po tom, co ti jej Bača de facto dvakrát zamítl, ačkoli první žádost neměla vůbec strukturu žádosti, si na něj jdeš ihned stěžovat, protože nevyhověl tvé žádosti. 
Bača svou práci odvádí dobře, ať už je při tom příjemný nebo ne. Sám sis údajně na hráče nestěžoval, neměl jsi s ním problém, vlastně až po tom, co jsi dostal ban.


31. Přepadení a okradení hráče musí být nahráváno (video může být členem AT až 7 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno). Přepadávat lze pouze takové postavy, které mají nahráno více, než 10 hodin. Stejně tak i okrádající musí mít přes 10 nahraných hodin. Přepadení musí být správně RP sehráno. Není možné okrást hráče o klíče a věci z online shopu (ani policie je nemůže zabavit), to se však nevztahuje na zbraně z beden.


Svým hraním na Skimu automaticky souhlasíš s pravidly a vzhledem k tvé ban historii bys je už mohl umět recitovat nazpaměť. 
Další věc je, že tady nevidím žádnou stížnost, jen opět duplicitně píšeš něco, co jsi uvedl už v předchozích příspěvcích. Stížnost formulujeme zhruba takto:


  • Kdo? V tomto případě Bača.
  • Co? Asi nevyhověl tvé žádosti o unban.
  • Kdy? Včera.
  • Důkazy. Máš asi nějaké, doufám.
  • Záměr. Stejně tak máš asi nějaký záměr, ačkoli u tebe člověk nikdy neví.

Těch pravidel není tolik, aby ses je nezvládl naučit, zvládají to i podstatně mladší hráči, případně se nepouští do akcí, jejichž podmínkám nerozumí.


17.6.2021 15:51

Ahoj @Dzardys řekl jsem již že jsem hráče Neokradl takže nechápu proč mi tady dáváš výstřižky z pravidel.

17.6.2021 15:53

@Derbo



Protože ti očividně dvakrát stejná odpověď nestačila.

17.6.2021 15:55, naposledy upraveno 21.6.2021 07:35 uživatelem Derbo

@acaBeNendohzoR

Jenže já se ho okrást ani nepokousil, neměla se tedy jak “nepovést”.

Taktéž si píši stížnost protože žádost byla zamčena takže jsem se nemohl vyjádřit.

EDIT: To je přesně jak kdybych někoho předjížděl na dálnici a pouze si pomyslel že ho chci okrást i když bych to neudělal. ( Jednoduše mi určitě nemáš proč dát ban za mé myšlenky ¯\_(ツ)_/¯ )


Powered by LeoSight IFS
LT~65