Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení


Tanny

Hráč

0
29.9.2019 11:40

Křestní Jméno : Zoe

Příjmení : Wrynn

Datům Narození : 11.10.1989

Astronomické Znamení : Váhy.

Osobnost : Flegmatik.

Vzdělání : ZŠ,SŠ.

Povolání :  Automechanik,Četařka.

Místo Narození : Skotsko,Dún Eideann (EdinBurgh)

Rodiče :  Andrew MacMillan, Victorie MacMillan

 

Příběh Postavy  

Raný Život.

Zoe měla velmi traumatické dětství, když vyrůstala v Edinburghu kvůli svému bezcitnému otci a úmrtí matky ,jelikož jí různě zneužíval,posmíval se jí za různé blbosti,a to zapřičinilo Zoeynino uzavření do sebe,ale po pár letech se otevřela při studiu automechanika.

Minulost

Zoe ve svých 19 vystudovala Automechanika a dostala se do Autoservisu Scanie v Edinburghu,u nich pracovala pár let a dokonce dostala kariérní růst až na Vedoucího Mechanika,ale ve 24 letech si řekla ze zkusí jít do armády z mnoha důvodu,a vzali ji ale málem neprošla kvůli své fyzičce.

Připojování k armádě

Zoe Byla Vyučená na Automechanika.ale když se dozvěděla že Britská armáda nabírá tak se k nim připojila protože v životě neměla nikoho kdo by při ní stál a myslela si že je to prostředí pro ní a 11.září.2015 se k ní připojila,Bylo to pro ní krušné období v armádě z tréninku a dalších věcí,ale zapadla do kolektivu,a chlapy v jednotce jí brali jako parťáka.

Menší Práce.

V Jednu chvíli byla poslána s Týmem do Afghánistanu a bojovat proti Radikálům,půlka týmu byla zabita při bombovém atentátu,a Zoe vyvázla jen tak tak s pár šrámama po Těle.

Odchod z Armády a návrat k životu

Po pár dnech co strávila po útoku v táboře jménem "Green Hell",se rozhodla až dokončí turnus že ukončí Karieru v armádě,protože ztratila kamarády,a také skoro svůj život,a tak se vrátila po měsíci zpět domů. 

Příjezd do San Andreas.

Zoe potřebovala nové prostředí z důvodu že v Edinburghu měla své špatné vzpomínky na rodinu,a přátele který padli v boji,tak se jednoho dne sbalila a odletěla někam kde by se mohla usadit a najít si svou ideální práci....

Konec.

 

 

Powered by LeoSight IFS
LT~12