Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Výběrové řízení - Dozorce


18.6.2021 20:25, naposledy upraveno 18.6.2021 20:28 uživatelem Rataj

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - DOZORCE

Vězeňská služba San Andreas hledá nové příslušníky vězeňské služby do svých řad, konkrétně na pozici dozorce. Hledáme občany starší 18 let s naprosto čistým trestním rejstříkem a výbornou fyzickou a psychickou kondicí. Klíčová je především osobnostní způsobilost k výkonu této služby.

 

Práce ve vězeňské službě není pro každého

S ohledem na náročnost služby jsou na uchazeče kladeny přísné požadavky. Musí být fyzicky zdatní, především však musí vykazovat nadprůměrné výsledky v psychologických charakteristikách. Emoční stabilita, osobní vyzrálost, zvládání stresu, ovládání vlastní agresivity, to vše je u adeptů na pozici dozorce pečlivě zkoumáno.

 

Chování vězňů není jediná komplikace

Dozorce musí být schopen komunikace, důstojného zacházení a koordinace odsouzených. Tito vězni mnohdy trpí poruchami osobnosti, neuznávají běžné hodnoty, často nemají ani základní hygienické návyky. Proto jakýkoli kontakt s vězněm může být nebezpečný a nepříjemný. Vězni navíc využívají příležitosti k manipulaci s dozorcem, mohou podlézat, ale i vulgárně nadávat. Agresivně se chovají také vůči sobě navzájem, v takovém případě musí dozorci zakročit i za cenu rizika zranění.

 

Jak se přihlásit

Napište přihlášku volnou formou dopisem na adresu:

Kancelář ředitele věznice,
Věznice Las Payasadas,
Bone County 2391
((odpověď do tohoto příspěvku))

V přihlášce nezapomeňte zmínit své celé jméno, dosažené vzdělání a předchozí zaměstnání. Krátce nám také napište něco o sobě, zmiňte jaké vlastníte řidičské a zbrojní průkazy, zda máte platné psychotesty a také co očekáváte od práce ve vězeňské službě.

18.6.2021 21:10, odstraněno 4.7.2021 22:18 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

HLMNqqq

Hráč

18
18.6.2021 23:07

Adresát:

Kancelář ředitele věznice,
Věznice Las Payasadas,
Bone County 2391

Dopis:

Dobrý den, jmenuji se Lucasa Morale, jsem 26letý muž s bohatými zkušenostmi, které bych rád uplatnil v oboru vězeňské služby na postu dozorce. 

Mezi mými pracovními pozicemi se vyjímá hlavně dlouholetost v oboru autodopravy se spoustou odjetých kilometrů a stovky úspěšně zvládnutých výjezdu v hasičském sboru s hodností podporučík, kde jsem nabral obrovské množství jak psychické, tak fyzické zdatnosti, kterou se snažím stále udržovat. 

V rámci sebevzdělávání mám za sebou kurzy sebeobrany, první pomoci a hasičské strojní techniky. Psychické testy a testy pro zbrojní průkaz mám v jednání. V případě zájmu o mou osobnost ve sboru by pro mě neměl být problém si zkoušky dodělat. Vlastním řidičská oprávnění skupiny A, B i C s praxí na všech vozidlech.

Silnou stránkou mé povahy je nekonfliktnost, zachování chladné hlavy, kontrola nad stresovými situacemi a snaha o zachování přátelských vztahů. 

U vězeňské služby předpokládám se solidním kolektivem a přísunem spoustou nových a silných zkušeností. 

 

S přáním pěkného dne, 

Lucasa Morale                                                                                                                                    Morale

 

 

Scor

Hráč

63
18.6.2021 23:23

Odesílatel:

Rose Walker

Příjemce:

Kancelář ředitele věznice,
Věznice Las Payasadas,
Bone County 2391

 

Zpráva:

Dobrý den,

ucházím se o místo dozorce. Jsem zkušená v oboru ostrahy a bezpečnosti. Vlastním a řídím společnost Phoenix Security Group, která zajišťuje ochranu osob, objektů nebo majetku. Dříve jsem pracovala v bezpečnostním sboru Policie San Andreas, kde jsem dosáhla hodnosti nadstrážmistr. Dříve jsem pracovala v hasičském záchranném sboru, kde jsem dosáhla hodnosti nadporučík a vedla jsem tehdejší chemickou jednotku. Myslím, že bych byla pro VSSA přínosem.

Jsem poměrně klidné povahy. Věřím, že jsem spravedlivá a pracovitá. Jakoukoliv práci beru vážně. Ráda se učím nové věci a udržuji si fyzickou kondici. 

Původně jsem se narodila v Spojených státech, ale zhruba na konci roku 2019 jsem se přistěhovala do San Andreas. Vlastním řidičské oprávnění typu A, B, C. Taktéž vlastním pilotní licence SER, MER, ROT, CFI a několik typeratingů. 

S pozdravem

Rose Walker.

Sensei

Hráč

27
19.6.2021 18:24, naposledy upraveno 19.6.2021 18:51 uživatelem Sensei

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Odosielateľ:

Ing. Braddford Bellick

Adresát:

Kancelária riaditeľa väznice,
Väznica Las Payasadas,
Bone County 2391


Prihláška na post dozorcu

Meno: Braddford Bellick

Tituly: Ing. 

Dátum narodenia: 27.12. 1992

Občianstvo: San Andreas

Trvalé bydlisko: Red County

Dosiahnuté vzdelanie:

  • Stredná stavebná škola Los Angeles
  • Vysoká škola, Kalifornský technologický inštitút, odbor: stavebníctvo

Životopis:

  • Detstvo- Narodil som sa V Los Angeles, v Kalifornií, kde som strávil detstvo. Žil som na okraji mesta v peknej obytnej štvrti s priateľskými podmienkami jak na život, tak  na vzdelanie. Vychodil som tu materskú, základnú a strednú školu, zameranú na stavebníctvo. Veľmi ma to fascinovalo v tej dobe a tým, že som neinklinoval k žiadnym filozofickým, literárnym, či biologickým vedám rozhodol som sa ísť týmto smerom.
  • Dospelosť- po dovŕšení plnoletosti som začal študovať na vysokej škole. Na vysokej škole som mal veľmi dobrý propesch. Vyštudoval som inžiniersky titul a po škole som sa ďalej samoštudiom venoval odboru a zároveň naberal skúsenosti vo firme California Construction Co. 
  • Po dovŕšení 25 rokov- S rodinou sme sa presťahovali do San Andreas, veľmi sa nám tu zapáčilo. Ovtedy som dochádzal do kalifornie a tam som býval v prenájme. Otec potom ochorel a ja som musel opustiť svoju prácu, chvíľu sme pracovali na diaľku, teda ja som zasielal nákresy elektronicky, no nevyhovovalo to a tak som podal výpoveď. Ovtedy som ostal pracovať ako SBSkar po baroch a podujatiach, kde som prišiel do styku s mnohými darebákmi a dokonca aj zločincami.

Motivačný list: 

Moje meno je Braddford Bellick, vyštudoval som strednú aj vysokú školu zameranú na stavebníctvo. Pracoval som nejaký čas v Los Angeles, no potom sa rodina odsťahovala do San Andreas, kde otec ochorel a musel som sa odsťahovať aj ja. Toto viedlo k výpovedi a na mne ostalo živenie rodiny. Pracoval som kde sa dalo, prepravovanie zákaziek, kedže som držiteľom vodickej licencie typu B aj C, a po baroch ako ochrankár. Mnohokrát som prišiel do styku s mnohými opilcami, ktorý robili neporiadok, ba dokonca niekedy porušovali zákon, či zločincami pri prepadnutiach, ktoré naštastie vždy dopadli bez vážnych zranení. Týmto by som sa rád ujal tejto pozície a mal stále pracvoné miesto. Myslím, že život ma naučil a získal som nejaké tie menšie skúsenosti. Taktiež mám dobrú kondičku a fyzičku, na 28 ročného, ktorý sa snaží vo voľnom čase trénovať sa nehodnotím najhoršie. 

 


Licencie:

  • Vodický typu A
  • Vodický typu B
  • Vodický typu C

Podpis: 

DrHell

Hráč

18
19.6.2021 19:08, naposledy upraveno 19.6.2021 19:26 uživatelem DrHell

Odesílatel:

Merrick Mason

Příjemce:

Kancelář ředitele věznice,
Věznice Las Payasadas,
Bone County 2391

 

Zpráva:

MUDr. Merrick Mason J.D.

Dátum narodenia: 12.4.1965
Miesto narodenia: Newbury, Spojené královstvo
Kontakt: merrick.mason@smail.ic ((Discord: DrHell#0732)) / Tel. č. 398839
Národnosť:Anglická
Štátne občianstvo: San Andreas
Kontaktné bydlisko: Palomino Creek

VZDELANIE

  • Základná výučba a Gymnázium Newbury
  • 1972-1986
  • University College London - Faculty of Law (Dokončený titulom J.D. - Doktor práv)
  • 1986 - 1992

PRACOVNÉ SKÚSENOSTI

  • Spoločnosť pre právo (Law Society) - Advokát zastupujúci v občianskoprávnom odbore 
  • 1992 - 2018
  • Vrchní soud San Andreas - Sudca Vrchního soudu San Andreas
  • 2020-2021
  • Policie San Andreas - Nadstrážmajtster
  • 2021-2021

ZNALOSTI

  • MS Office - Pokročilý
  • Sociálne siete - Bežný užívateľ
  • ŘP typ. B

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

    • Slovenský jazyk - Plynule hovorený jazyk
    • Anglický jazyk - Plynule hovorený jazyk
    • Francúzsky jazyk - Vo výučbe (odhadovaný stupeň - A1)

Motivačný dopis:

Dobrý deň prajem,

na základe uverejnenej ponuky sa uchádzam o pozíciu dozorcu. Daná spoločnosť ma veľmi oslovila prostredníctvom uvedených podmienok a určitých bodov ponuky. Prácu dozorcu považujem za potrebnú pracovnú funkciu bez ktorej by nebola naša krajina San Andreas bezpečná. Nerobí mi problém orientovať sa v verejnoprávnej bezpečnosti. Vo svojom voľnom čase sa rád učím nové veci a poznatky.

Mám za sebou tridsaťročnú prax na pozícii sudcu pôsobiacej v občianskom práve, a teda bohaté skúsenosti s verejnoprávnou bezpečnosťou. Taktiež mám dlho-mesačnú prax ako člen zboru Polície San Andreas kde som pôsobil niekoľko mesiacov. Oceňujem najmä svoje komunikačné schopnosti a praktické schopnosti. Organizácia, ktoré som sprevádzal na týchto pracovných pozíciách som najmä zvládal kvôli svojej flexibilnosti. Naučil som sa zvládať stresové situácie a viem sa prispôsobiť meniacim sa okolnostiam.

Od práci očakávam flexibilný pracovný čas a vhodnú organizáciu. Vlastním vodičské oprávnenie typu B a C naďalej Zbrojný preukaz T1. Verím, že moje skúsenosti a osobnostné charakteristiky zo mňa robia vhodného na ponúkanú pracovnú pozíciu.

Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, ďalšie informácie veľmi rada doplním pri osobnom stretnutí.

S pozdravom Merrick Mason.

22.6.2021 18:26, naposledy upraveno 23.6.2021 15:40 uživatelem NoOneFromYou

Odesílatel:

Jakub Andreas


Příjemce:

Kancelář ředitele věznice,

Věznice Las Payasadas,
Bone County 2391

Dopis:

Dobrý den,
Jmenuji se Jakub Andreas, je mi již 41 let a ucházím se o pozici dozorce.
Mám několikaměsíční praxi u PSA, taktéž jsem pracoval u VS v České Republice. Studoval jsem Vyšší policejní školu a Střední policejní školu MV v Praze.
Dokážu zachovat klidnou hlavu, jsem nestranný, spravedlivý, rád pracuji rukami, je pravda že s lidmi se moc nekamarádím, takže práce dozorce je pro mě jako dělaná. Vlastním řidičské oprávnění skupiny B a C. Úspěšně jsem absolvoval kurzy sebeobrany, první pomoci a přežití ve volné přírodě.
Jelikož mám dobrou fyzickou i psychickou zdatnost a mám celkem bohaté zkušenosti s podobným zaměstnáním, věřím že by jsem byl pro VSSA přínosem. Doufám, že vás má přihláška zaujme a zvážíte mé přijetí.

S pozdravem,
Jakub Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~113