Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


19.6.2021 17:35

Čus, dostal jsem ban od Anx/Anxicek za pravidlo 31 a 32, což vůbec nechapu.. Začalo to tak, že jsme okradali hráče, a někdo okolo projel tak jsme se za nim rozjeli a zastřelili ho, potom jsme chvilku čekali až hráč dostane revive, portl se tam Anxicek dal mu revive a RP akce pokračovala, Anxicek to všechno spectatoval krom toho jak jsme ho zastřelili, což to nemame natočene protože se to vystřihlo nevím proč.. Taky nevím od kdy se musí natačet kill hráče? no.. dojeli jsme do chatky kde jsme začali hráče okradat, natočené to máme, taky jsme mu to video poslali. Potom začal psát že nemame natočenou celou akci atd.. Když sám celou akci spectatoval. Takže bych poprosil o unban nebo zkrácení, rád bych si ještě dneska zahrál, můžu taky poslat logy kdyby bylo potřeba.

ice

Hráč

18
19.6.2021 18:16

Vy jste okradli 2 hráče. Jednoho máte natočenou minutu videa a toho druhého vůbec.

Do reportu jsi napsal, že chceš povolení o vykradení auta a nakonec jste auto nevykradli, ale unesli toho hráče.

Zapomněl jsi napsat, že jsem tam nebyl od začátku akce. Když jsem přišel už byl druhej hráč dávno mrtvej, takže jsi to měl tak jako tak natáčet.

Unban zamítám, historii máš delší než jsme se učili v dějepise a nejspíše jsi nepoučitelnej.


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo