Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


19.6.2021 17:49

Zdravím, dneska v 16:52 jsem dostal ban na 12h od Game Mastera @ice za ''Pravidla: 31, 32 (Nedodání videa)'' a tímhle tématem si chci zažádat o unban

Celá akce spočívala v únosu a okradení hráče Anna_Black, která začala tím, že jsme okrádali jednoho dalšího hráče na dálnici a Anna_Black zrovna projela kolem, tak aby nenapráskala nic na PSA jsem se po ní rozjel a dal jí PK, stím že zůstala v death modu v autě. Po tom co jsme dali PK tomu koho jsme okrádali jako první, jsme si dali report na to aby dostala Anna_Black revive a my dostali povolení na vykradení jejího auta (které jsme nakonec stejně ani nevykradli). Report přijmul Anxii a v tom to začalo.. Anna_Black z ničeho nic začala zdržovat zprávama typu ''nejde mi dát status'' ''je buglý zámek auta'' atd... Anxii mi to teda povolil a šel jsem RPit. Všechno probíhalo v pohodě když nepočítám to zdržování a unesli jsme ji do jedné chatky kde jsme ji okradli a dali PK. No, jakmile se dokončila akce, Anxii po mě chtěl video toho, jak jsme Annu killnuli ale za to ban nemám, tak se vyjádřím jen k p. 31 a 32..

Vyjádřím se k oboum pravidlům najednou, Anxii celou tu akci od SAMOTNÉHO ZAČÁTKU SPECTATOVAL TAK JSEM TO NAHRÁVÁNÍ ANI NEZAPL A SPECTATOVAL JI AŽ DO TÉ DOBY DOKUD NÁM NEDAL BAN, TAKŽE NECHÁPU NA CO BYCH POTŘEBOVAL NATÁČET....

Taky bych tímto chtěl narazit na to, že Anxii kamarádíčkuje s Anna_Black, šlo poznat že si přes celou akci psali PMka a bůhví co si psali v nich, takže si myslím že jí nadržoval. Nemám problém popřípadě dodat logy z celé akce, peace

ice

Hráč

18
19.6.2021 18:24, naposledy upraveno 19.6.2021 18:25 uživatelem ice

Napíšu ti to zde také, tak jak tvému kamarádovi.

Když jsem přišel k tomu reportu, už jste byly v RP akci a zabili hráče. Tudíž máte dávno natáčet.

Nevím co tu píšeš, že "SAMOTNÉHO ZAČÁTKU SPECTATOVAL TAK JSEM TO NAHRÁVÁNÍ ANI NEZAPL A SPECTATOVAL JI AŽ DO TÉ DOBY DOKUD NÁM NEDAL BAN, TAKŽE NECHÁPU NA CO BYCH POTŘEBOVAL NATÁČET...." když jsem tam od začátku nebyl. Přišel jsem a osoba byla dávno v PK.

Byl jsem u vás tam u té cesty jak jste jí brali a pak jsem šel na report, poté jsem se portl k vám a to jste byly u chatky a tam jsem řešil další report. Takže ty zde píšeš něco o čem nemáš ani trochu šanci něco vědět a snažíš se vypadat dobře.

"Taky bych tímto chtěl narazit na to, že Anxii kamarádíčkuje s Anna_Black, šlo poznat že si přes celou akci psali PMka a bůhví co si psali v nich, takže si myslím že jí nadržoval. Nemám problém popřípadě dodat logy z celé akce, peace" - Tohle nevím kde jsi vzal, s hráčem se nekamarádím, neerpím sním nic. Navíc i kdyby to měl bejt muj nejlepší kamarád, jsem povinnej ho trestat a nenadržovat.

Unban zamítám, máš historii taktéž dlouhou jako tvůj kumpán a jsi nejspíše nepoučitelný.

EDIT//: Psal mi PM o tom, že mu nejde napsat ten status, nechtěl zdržovat, tak jsem mu v PMkách radil jak to fixnout a podařilo se.


Powered by LeoSight IFS
LT~38

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo