Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chceš riadiť firmu ale nemáš na to prostriedky?


Sensei

Hráč

27
20.6.2021 13:12, naposledy upraveno 20.6.2021 13:19 uživatelem Sensei


Shelby Industries Inc.

Chceš riadiť firmu ale nemáš na to prostriedky? Tak tu si na správnom mieste! Firma Shelby Industries Inc. práve ponúka jedinečnú príležitosť riadiť firmu!

O čo vlastne ide? Firma má hotovú štruktúru, má prostriedky na výkon práce no nemá svojho gazdu. A gazdom môžeš byť práve ty!

Ako túto možnosť získam? Je to jednoduché, stačí napísať voľnou formou správu, prečo práve ty, by si mal dostať firmu na starosť, a poslať nám ju! ((odpoveď pod tento príspevok)) 

Čo na to potrebujem? Stačí ti iba cieľavedomosť, pracovitosť a potenciál, ktorý rozvinieš a využiješ!


Vo firme sú 2 ťahače značky SCANIA.

Taktiež štruktúra firma je pekne rozvetvená a každý odbor je zameraný na inú oblasť no všetky sú spolu zosynchronizované!

 


Celú firmu dostane na starosť ten, kto sa ukáže ako najviac hodný!

20.6.2021 16:06, odstraněno 9.7.2021 21:31 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.6.2021 17:36, odstraněno 9.7.2021 20:30 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.6.2021 18:45

-Jméno Karel

-Přímení Sedlaček

-Narození 31.3.1989

-Skušenosti : řidíč kamionu , náborář , manažer , výkony ředitel , ředitel kurýru (v této firmně) níni pracuji v DHl jako Dispečer.

 

-Proč já : Vím jak to v této firmě běží. Dokážu věci zorganizovat ale kromě toho bych chtěl otevřít oděléní Delivery a znovu rozjet tuto firmu jak před pár měsíci. kromě tahačů bych koupil i náké dodávky pro začinájící, aby si skusili jaké to je řidit dodávku a potom naskočily do tahače.

-něco na závěr o mně : Ahoj moje jméno je Karel Sedlaček je mi 32let a aktuálně pracuji v DHL jako Dispečer. Rád komunikuji s ostatními , dívám se rád na komedie , nevadí mi si udělat srandu ze sebe.

 

Na závěr děkuji za přečtení                        

 

                           Podpis:

                                                       

 

26.6.2021 21:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Sensei

Hráč

27
27.6.2021 11:35

Rád by som upozornil, že ponuka platí do 20:00 30.6. 2021. Stále je možnosť posielať svoje prihlášky. Taktiež by som podotkol, že nemusia to byť jedinci, kľudne ak ste skupinka a máte potenciál, nebojte sa ozvať! Teším sa na vás!

-Pavol Shelby, majiteľ Shelby Industries Inc.

Sensei

Hráč

27
1.7.2021 12:00

Kandidáti nie sú dosť kvalifikovaní! Nábor pokračuje do 15.7. 20:00

Tanas

Hráč

5
9.7.2021 16:09

Zdravím moje jmeno je Pablo Dure a chtěl bych řidit tuto firmu a znovu ji rozjet aby zase jela. Tak někde začneme jsem z Italie a můj tata měl firmu Milano Expres firma jela do doby než muj tatinek zemřel a firmu dostal muj bratr který ji nechal zkrachovat ja mu radil ale on vůbec neposlouchal a od te doby chci vlastnit svou firmu a zařidit aby se znovu rozjela a začala fungovat jako před tím proto si myslím že bych byl dobrý majitel a využil bych ji k prospěchu jak nejlepe to půjde. Mám zkušenosti kolikrát jsem pomáhal rozvijet od mého tatky firmu a jelikož jak tatka zemřel tak jsem nebyl doma tak to vzal bracha a do ted toho lituji a proto chci vlastnit tuto firmu dejte mi šanci a uvidite že se znvou rozjede tak jak má a bude zase vydělavat a bude zase slavná děkuji. 

Dure.

9.7.2021 19:17, naposledy upraveno 9.7.2021 19:18 uživatelem Kolpanek

Zobrazit zdrojový obrázek


Přihláška na pozici Vedení


Jméno a příjmení: Oldrich Wimmer
Datum narození: 25.5.1980
Místo narození: Nemocnice - Montgomery
Trvalé bydliště: Palomino Creek bytovka
S-Mail: oldrich.wimmer@smail.ic
Telefonní číslo: 555111
Titul: JUDr. - Ph.D.
Vzdělání: Vysoká škola ukončena maturitou a dosažením titulu JUDr. a následně Ph.D.


Něco o mně:
Narodil jsem se dne 25.5.1980 ve městě Montgomery. Chodil jsem na základní školu v Montgomery a následně na vysokou školu v Los Santos, kde jsem studoval obor "Doktor práv". Vysokou školu jsem ukončil s maturitou a dosažením titulu JUDr. Následně jsem pár let studoval, abych mohl dosáhnout i titulu Ph.D., což se mi povedlo dosáhnout. Momentálně bydlím v Palomino Creek na ubytovně. Převážně jsem pracoval jako delivery a security. V pátém měsíci, jsem nastoupil k PSA. Dopracoval jsem se na hodnost "Praporčík" a byl jsem účastníkem ARTu. Před týdnem jsem opustil řady PSA z důvodu, že jsem byl degradován a bylo mi známo, že pokud jste byl jednou degradován, tak kariérní růst se vám pozastaví. Nechtěl jsem dělat to, v čem jsem se nemohl posouvat dál. Momentálně hledám nějakou firmu, kde bych mohl pracovat jako člen Vedení.


Proč vybrat zrovna mne?
Myslím si, že bych pro firmu "Shelby Industries Inc." byl velikým přínosem. Této práci bych věnoval maximální úsilí a čas. Jsem velmi pracovitý, milý, komunikativní, společenský, kamarádský. Dokážu pracovat v týmu, ale i samostatně. Ve všem mám jasno a hlavně nikomu nenadržuji v práci. Dokážu si sestavit profesionální skupinku lidí, která by tuto firmu vedla k výšinám. 


Děkuji za váš čas. Doufám, že vyberete správného kandidáta či kandidátku.
Přeji příjemný den,
- Wimmer

Sensei

Hráč

27
9.7.2021 22:22

Ako najviac hodný sa ukázal pán Oldrich Wimmer. Tým sa stáva víťazom a firmu dostáva na starosť on. Preosím kontaktujte ma na číslo 222 777.

-Pavol Shelby, majiteľ Shelby Industries Inc.

((Dobre serte na to kolpanek to zaklincoval.))



KONIEC


Powered by LeoSight IFS
LT~77

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo