Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Michael Falcone - Schitzu


Adiko

Hráč

39
20.6.2021 22:02

Dobrý večer, máme tu takovou trošku větší stížnost na hráče Michael Falcone a.k.a @Schitzu.

O co jde? 


Jedná se jednou akci která se stala dnes 20.6.2021 mezi 21:00-21:30 cca. IC víme že Falcone chce zabít našeho kamaráda Doma Blacka a.k.a @neznamy#3788 nebo unést, jedno z toho. Tak jsme se připravili na akci že ho jdem uníst  a dat mu CK. Akorát akce se klasicky zvrhla. Náš kamarád Tommy Noye a.k.a @Rhyme si dohodnul s Falconem schůzku u ODS garáže ohledně klíčků od jednoho vozidla které měl i Falcone. Noye chtěl klíče z5 a tak Falcone mu je pravděpodobně dal. My ostatní co jsme byli ready z raptorama kousek od ODS garáže na kopci tak jsme čekali na čarovné slovíčko které mělo být zahlášeno na naší vysílačku a tak se stalo. Vjeli jsme tam z raptorama a mezi tím Noye dal PK Falconemu. Následně jak jsme přijeli tak jsme hlídali okolí. V tom následně se snažil Noye vzít Falconeho a dát ho do auta a následně odjet pryč. Noye rpil nad Falconem něco ve stylu: /me bere Falconeho. Falcone samozřejmě ignoroval toto a ignoroval i /nest když se ho pokoušel zvednout. Po minutě si dal Falcone respawn a nejspíše utekl. Tohle mi napsal když switchnul postavu.
Další mě zarazilo ještě předtím co mi napsal tu pm byl asi cca po 5ti minutách na útěku tak se šupl do F10.
 
Za mě zatím vše, budu rád za vyjádření @FLYER a taktéž Falconeho (@Schitzu) a taky ty lidi co byli s náma..

Doufám že tenhle hráč bude dostatečně potrestán nebo nám bude uděleno reRP.

-Adiko.


20.6.2021 22:11, odstraněno 20.6.2021 22:18 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.6.2021 22:35

Ahoj Adiko, právě váš problém řeším. Musím prošetřit co vše se stalo ještě před tímhle vším.

Každopádně k tomu hlavnímu z toho co jsem pochopil - Nelíbí se vám, že se Falcone respawnul potom co jste mu dali PK, každopádně respawn po PK není nikde zakázaný, navíc v PK módu se s hráčem RPit prostě nedá(hráč nevidí v PK módu co se okolo něj děje).

Ohledně PK dvě možnosti co se můžou stát:
1. Zastřelí tě PSA, můžeš dát respawn ale musíš čekat.
2. Zastřelí tě kdokoliv jiný, můžeš dát respawn a můžeš klidně odejít.

Z vaši akce tedy plyne poučení ...a to nedávat PK hráčům které chceš unést... můžete si říkat co chcete, ale dle pravidel to takhle funguje. Nápad jste měli dobrý, RP akce by to byla suprová, ale tím PK jste si to pokazili sami, nic vám ale nebrání pokračovat ve vašem IC sporu dál... Falcone si po PK nic nemůže pamatovat, takže to můžete třeba zkusit znovu a jinak.

...no každopádně nechápu proč si dáváte stížnost na fóru, když doslova i teď mám na tu stejnou věc vzatý report ingame a řeším to...

Adiko

Hráč

39
20.6.2021 22:40

@FLYER takže pokuď tam stojí 8 ozbrojených lidí tak se respawne a odejde si pryč? Co to je za blbost? A jak říkáš že je v PK módu tak ano je ale stále vidí /me /do a taky i /nest. V pohodě mohl normálně rpit. S prominutím ale tohle co jsi napsal je blbost. 

20.6.2021 23:03

Ahoj klucí.

Jen v rychlosti... Flájo, v PK módu vidíš, co se děje, byť jen s locknutou kamerou, ale můžeš RPit vesele dál. Jediný co, tak nevidíš LOOC a nemůžeš IC mluvit, ale jinak tě to v RP skrze příkazy nijak neovlivňuje, navíc si mohli podat report na oživení, pokud by to k RP bylo vyloženě nutné, jako se to dělá třeba když někdo dostane PK během RP injuries. Taky bych nebyl úplně nadšený, že mi uprostřed RP přijede passive záchranka a odveze tu postavu do nemocnice (respawn).

20.6.2021 23:18, naposledy upraveno 20.6.2021 23:31 uživatelem Petriik1

K tomu PK, neměl mu ho dávat, potom to je už jejich problém a nevidím důvod pokračovat v PK módu v RP, protože většinou se ta kamera tak blbě bugne do země, že jsi rád, že něco vidíš.

Plus to je na hovno 

Prostě váš boj, neměli jste jej kropit 

 

Edit:// @Adiko  mohl ale nemusel. Erpit se v PK nedá, erpil jsi ty někdy v PK? Jak jsem již řekl, neměli jste jej pokropit a normálně to zahrát 

 

@Dzardys stále nechápeš to, že mu dali PK, potom on už není nucen, dále pokračovat v RP, chtěl bych vidět irl jak někoho pokropí samopalem a potom jej ještě tahají do vozidla. Nemyslíš, že to je už trochu Gross RP? Já si myslím, že ano. Když tam z frajera valí krev, potom budeš mít plnou kapotu/kufr krve jako kdyby jsi byl v Afghánistánu.

Neměli jej zabíjet a zahrát to jinak.

 

Petriik over

Adiko

Hráč

39
20.6.2021 23:21

@Petriik1 stále nemění nic na tom že může stále rpit, chat vidí resp. vidí /me /do a taky i /nest

20.6.2021 23:24

Dobře, podívej se na to ale z hlediska RP stránky. Jak funguje respawn? No, přijede záchranka nebo někdo, kdo tě do té nemocnice odveze. Asi by úplně ani normální IC záchranka nepřijela k osmi ozbrojeným lidem, nebo jak to tady kolega nahoře uváděl, nezačala by raněného ošetřovat a pak si ho odvezla do nemocnice. Dalo by se samozřejmě argumentovat i tím, že se tam třeba dostala passive PSA, tím pádem by třeba mohlo dojít k sporu a hráč s PK by tak mohl být bezpečně ošetřen, ale kdo nad tím takhle přemýšlí? Nevím, za mě je blbost si dávat respawn uprostřed RP akce, každý normální hráč v PK čeká, pakliže je uprostřed nějaké akce. Že se buguje kamera, jo, to je sice pravda, ale opět se mi to prostě nezdá jako správný důvod, proč se respawnout, zatímco je kolem tebe X lidí a plánují ještě nějak RPit. Klidně mě tu ukamenujte.

Adiko

Hráč

39
20.6.2021 23:30

@Petriik1 ano rpil jsem X krát v PK módu a rpit se tam normálně dá. Opakuji po asi 20x že stále vidíš /me a /do a taky DOKONCE I /NEST. 

20.6.2021 23:31

Neměli jste mu dávat PK, takhle se akce ukončuje, nezačíná, tečka.
Pokud se vám moje rozhodnutí nelíbí, tak si na mě třeba podejte stížnost a dostane se to rovnou k Ratajovi, který vám ale napíše to stejný co já a Petriik.

Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~172

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024