Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na administrátora Flyer


Adiko

Hráč

39
20.6.2021 23:55

Dobrý večer, opět další stížnost

@FLYER rád bych se zeptal, jestli ti přijde normální si dát respawn uprostřed akce, ta passive ZZS tam prostě neodejde když tam je 8 ozbrojených lidí. Neměl absolutně žádnéj důvod dávat respawn, chtěl se akorát vyhnout únosu. Nevím jestli chráníš nějakým spůsobem Schitzua ale to bych od tebe opravdu nečekal, ale holt asi ho chráníš.

@Petriik1 další věc k tobě a zopakuji ti to asi po 21x ŽE V PK MÓDU STÁLE MŮŽEŠ RPIT /ME A /DO A TAKY DOKONCE I /NEST VIDÍŠ, TÍM PÁDEM SCHITZU MOHL STÁLE RPIT NAMÍSTO RESPAWNU.

 

Flájo ještě k tobě, zajímalo by mě jak mi Schitzu napsal že Flaja mi dovolil respawn nebo něco takové, spectoval jsi ho? Pokuď ano proč jsi mu nedal revive aby mohl rpit?

A taky říkáš že pravidla jsi nevymyslel ty, ano chápu tě ale stále to nemění to že se jen tak uprostřed RP akce respawnul a utekl. Další věc že v té nemocnici nebyl snad ani 2 minuty, byl klasicky ošetřen za 20 sekund, to až tak neřeším 

Řeším spíše tebe, nepřijde mi vůbec normální se respawnout uprostřed akce. 

Budu rád za tvoje nádherné vyjádření. 

21.6.2021 12:34

Ahoj,

abych pravdu řekl, nerozumím cílům tvé stížnosti. Ani mi vlastně nepřijde, že jde o stížnost, chybí mi předmět. Jestli ti jde jen o vyjádření zmíněných administrátorů, nechám jim tu prostor. Pokud máš dojem, že nějaká RP akce nebyla v souladu s pravidly, stálo by za to celou situaci vysvětlit. Pokud by sis chtěl doopravdy stěžovat, protože se domníváš, že některý z administrátorů nepostupoval adekvátně situaci, měl bys doložit důkazy a odpustit si zbytečnou impulzivitu a agresi.

Věřím tomu, že se kolegové nádherně vyjádří, ale nevěřím v žádný užitek jejich odpovědí. 

 

Adiko

Hráč

39
21.6.2021 14:09

Ahoj @SedliX
Celá situace byla vysvětlená v předchozí stížnosti přímo na hráče, není problém doložit důkaz kde to je vše nádherně vidět. 
Stížnost mi byla akorát locknutá :) zde link na stížnost, celé to tam je vypsané můžeš si to přečíst https://leosight.cz/forum/topic/5587


Powered by LeoSight IFS
LT~53

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo