Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Vojtich


21.6.2021 16:54

Přezdívka: Vojtich

Věk: 15

Zkušenosti: Nějaké se určitě v mém jádru najdou. Párkrát na 2x Serverech jsem byl Helper Pojem Supporta. a Několikrát i Admin asi tak 2x.

Komunikační dovednosti: Hele nejsem nijak toxický ani tak něco ale když mě někdo naštve tak to prostě nevydržím. :/

Mám čas: 24/7 Vždy po škole bo moc úkoly už nedostáváme.

Další informace o mně:

Takže Jmenuji se FerryCZ(Vojtich) Je mi 15 let viz 19.12 mi bude 16. Jsem docela známy člověk v Mta jelikož spousta lidí mě zná a obecně kdybych na skimu někde napsal že jsem FerryCZ tak se asi,hodně lidí ozve. Jsem člověk který je docela na pohodu když mě někdo naštve nechám to občas i plavat ale občas. Ve svém volném čase hraji Multi Theft Audi což je tedy jak známe Modifikace Gta San Andreas kde jsou modované servery- Něco jako samp či jsou tam i RolePlay CZ/SK servery jediný server na kterým zabívám svůj čas je Skimo RP jelikož je to snad nejlepší server ze všech CZSK v Mtačku. Mů Discord je FerryCZ#0558 kdyby jsi potřeboval poradit zavolej :). a to bude o mě asi tak všechno Jinak žádne sporty rl nedělám, ale líne prase nejsem! :D tak jo Bye.

21.6.2021 17:30

Ahoj Ferry/Vojtichu.

Nemám ve zvyku se úplně vyjadřovat k přihláškám do HT+AT, ježto vyjádření hráčů nemá takovou váhu, jakou má samotné vyjádření Team Managera. Ale přeci jen je vcelku úsměvné, že sis podal přihlášku zhruba 30 minut po tom, co jsi dostal ban. A to hned ze dvou důvodů.


1. Důvod banu a tvá následná reakce
Je sice hezké, že tvá postava v minulosti dělala judo a "chvaty", jak jsi sám tvrdil, ale pořád musíš myslet na pravidlo PowerGamingu. Ani PSA nemá v pěstním souboji stoprocentní převahu a stále RP závisí na reakci druhého hráče. Kromě toho ani tvé vyjádření vůči administrátorovi nebylo adekvátní.


Neumím si tedy představit, že by mě jako nováčka zaučil někdo s takovýmto přístupem. Já osobně bych se ti na to vydlábl a šel bych hned pryč, pakliže bych zažádal o mentoring hned po prvním připojení na serveru a chytl tam tebe. Ale to už je moc subjektivní tvrzení, nechme to tedy zatím být.


2. Časový odstup
Pro to, aby ti byla úspěšně schválena přihláška, budeš muset mimo další potřebné věci splnit i podmínku, že jsi byl v posledním měsíci bez banu, jak se můžeš samozřejmě dočíst v odpovědích u některých přihlášek do HT+AT. Asi budeš muset doufat, že pan SedliX se na tvou přihlášku nepodívá minimálně měsíc a ty do té doby nedostaneš ban, což je ale velice nepravděpodobné, minimálně ta část se SedliXem :)


Na závěr ti tedy akorát mohu doporučit, abys zlepšil svou komunikaci a své veřejné projevy a především si pořádně prostudoval pravidla - ideálně bych začal Power Gamingem. 


Přeji krásný zbytek dne, 

Dzardys

acaBeNendohzoR

Hráč

69
21.6.2021 17:59

Ahoj, vzhledem k tomu, že si tento měsíc dostal hned 3 bany, a tvá přihláška je neobsažná a má spíše negativní hodnocení, musíme tvoji přihlášku zamítnout. Přejí více štěstí příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~40