Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Natka

Natka

Hráč

10
22.6.2021 09:37, naposledy upraveno 3.8.2022 00:00 uživatelem Natka

Tak už som sa k tomu dostala aj ja. Pár z vás ma pozná, či už z krátkeho RP alebo aj dlhodobého. Tak začnem pre tých čo ma nepoznaju.

Moje meno je Natália od čoho je odvodená prezývka Natka, za ktorú hram tak približne rok (nie len na skime). Pred prezývkou Natka som 9 rokov používala Nikuš. Dôvod? Chcela som mať viac súkromia a hlavne v tej dobe som nenávidela svoje meno 😂. Po tých pár rokoch som si naň už zvykla a musim ho pretrpieť.

Mam 21 rokov. Cítim sa už staro a už aj vek ide hore. Vyzorovo som na 14 rokov 😅. Hlavne je to kvôli mojej výške. Meriam 152 centimetrov. Veľa ľudi sa o mňa opiera. Niekedy je zle byť taký malý ale občas je to radosť. Vopcham sa všade 😁 Pre moju výšku a vyzor mi malo kto verí, že môžem šoférovať a mám vôbec vodičák 😂

Som Slovenka. Čo som vo výsledku aj rada.

1. Ročník zakladnej školy som chodila inam len potom sme sa presťahovali a začala som chodiť na svojom sídlisku. Od 6 ročnika som sa dostala do terču šikany. Bola som šikanovana do konca 9 ročníka a bola som rada, že to šialenstvo už skončilo.
Potom som nastupila na strednú školu v odbore Fotograf. Keď som do školy nastupovala tak som sa o to zaujimala a mala nápady. Postupom času som to znenavidela. A to len vďaka učiteľke a jednej majsterke. Školské časy na strednej boli zaujímavé. V 1 ročníku som začala chodiť so spolužiakom. Moc šťastne to nedopadlo. Našla som si najlepšiu kamarátku, ktorá je doteraz pri mne 😇

Mam v nose piercing (nie, niesom býk a mám ho na boku), ktorý som si dala v 16 rokoch a stále ho mám. Najprv som mala bodku a v 18 prešla na krúžok. Ďalej mám 5 tetovani,  ktoré začali od mojich 16 rokov. Každé mi znázorňuje niečo iné.

Lev - som aj so sestrou narodená v znamení leva, mam to take spojenie s ňou
Sloník - v indii je to posvätné zviera, ktoré znázorňuje mier, priateľstvo, silu a dlhovekosť. Ukazuje sa za symbol najvyššej moci
Meno psa s labkou - chcem mať na neho pamiatku do konca života a spominať na neho v každom kútiku svojho života
Lotosový kvet - ukazuje nevinnosť a proste sa mi to páčilo.                                                          Srdce s písmenom - nevyjadrujem sa 

Ako 18 ročná som spravila vodičské oprávnenie na skupinu B. Na skúškach ma aj merali, či spĺňam podmienku na niektoré vozidla 😂 Naštastie som prešla. Čakám kým budem staršia a chcem skúsiť spraviť vodičské oprávnenie na skupinu D 😁 

Momentálne pracujem ako rozvozkyňa v jednej reštaurácií v okolí mojho mesta kde žijem. Pracujem tam už dlhšie a mám aj dobrých kolegov. 

Na skime už fungujem od 12/2020 až doteraz a neľutujem toho !

Na teraz už stačilo. :)