Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na člena ZZS


25.6.2021 17:55

Zdravotnická záchranná služba

výjezdové stanoviště Montgomery


Vážení občané San Andreas,
dnešním dnem, tj. 25.6. 2021, dává Zdravotnická záchranná služba - výjezdové stanoviště Montgomery (dále jen "ZZS") veřejnosti možnost podat stížnost na kteréhokoli zaměstnance ZZS. 
Choval-li se někdo ze ZZS ve vaší přítomnosti tak, jak by se podle vás chovat neměl, a máte-li k tomu důkazy jako podkladový materiál, svou stížnost můžete napsat zde:


PODAT STÍŽNOST


Stížnostmi na zaměstnance ZZS se bude zabývat oddělení Inspektorů provozu.

Schválené stížnosti budou nadále odeslány řediteli, který dle svých kompetencí se stížností naloží tak, jak uzná po předchozí poradě s vedením ZZS za vhodné. Závažnější prohřešky zaměstnanců ZZS, které budou v rozporu s některým ze zákonů San Andreas, budou podány a diskutovány s PSA, případně bude podán podnět na Vládní podatelnu.
Odesláním žádosti podatel automaticky souhlasí se závěrečným ustanovením, které je uvedeno v podpisové části, ve znění:

"Svým podpisem zde stvrzuji, že jsem v dotazníku uvedl/a pouze pravdivé informace a jsem si plně vědom/a, že v případě zneužití formuláře mohu být pokutován/a. Zároveň tímto dávám souhlas Zdravotnické záchranné službě, konkrétně oddělení Inspektorů provozu a samotnému řediteli organizace, aby veškeré vyplněné informace zpracovali a následně jednali dle vlastního uvážení. Zdravotnická záchranná služba si nárokuje dobu na zpracování stížnosti v rámci přesně 30 dnů od jejího podání a výsledky stížností nebude veřejně uvádět v jakékoli jiné formě, než jsou případné statistiky uvedené na webu organizace. Zdravotnická záchranná služba zároveň nebude užívat kontaktní informace uvedené v tomto dotazníku k účelům, které se netýkají zpracování stížnosti. Podobu stížnosti a závěrečné ustanovení zpracoval MUDr. Mgr. Jan Lemka, nar. 10.4. 1992."


((Nepřítomnost složek IZS na MU v rámci neaktivity na serveru NENÍ předmětem stížnosti. V případě, že se i přes toto upozornění budou vyskytovat obdobné stížnosti, budou automaticky označovány za NEPLATNÉ.))


Jménem ZZS San Andreas,
MUDr. Mgr. Jan Lemka
ředitel ZZS San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22