Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pochvala člena ZZS


25.6.2021 18:24

Zdravotnická záchranná služba
výjezdové stanoviště Montgomery


Vážení občané San Andreas,
dnešním dnem, tj. 25.6. 2021, dává Zdravotnická záchranná služba - výjezdové stanoviště Montgomery (dále jen "ZZS") veřejnosti možnost pochválit kteréhokoli zaměstnance ZZS přímo u vedení formou online formuláře.
Jedná-li některý z našich zaměstnanců nad rámec svých povinností, případně zachránil-li někomu z vás nebo vašich blízkých život, právě teď je pro vás ta nejvhodnější příležitost napsat vedení ZZS pochvalu ve vlastním rozsahu. Provedete to zde:


ODESLAT POCHVALU


Pochvalami směřovanými na zaměstnance ZZS se bude zabývat vedení organizace.
Vaše pochvaly se budou částečně podílet při rozhodování, zda bude zaměstnanec ZZS povýšen, případně zda mu bude udělena prémie za dobře odvedenou práci.
Odesláním žádosti podatel automaticky souhlasí se závěrečným ustanovením, které je uvedeno v podpisové části, ve znění:

"Svým podpisem zde stvrzuji, že jsem v dotazníku uvedl/a pouze pravdivé informace a jsem si plně vědom/a, že v případě zneužití formuláře mohu být pokutován/a. Zároveň tímto dávám souhlas vedení Zdravotnické záchranné služby, aby veškeré vyplněné informace zpracovalo a následně jednalo dle vlastního uvážení. Zdravotnická záchranná služba zároveň nebude užívat kontaktní informace uvedené v tomto dotazníku k účelům, které se netýkají ověření pochval. Podobu pochval a závěrečné ustanovení zpracoval MUDr. Mgr. Jan Lemka, nar. 10.4. 1992."


Jménem ZZS San Andreas,
MUDr. Mgr. Jan Lemka
ředitel ZZS San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~26