Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva 29.9.2019 - Střelci se přišli udat na policii


29.9.2019 15:42, naposledy upraveno 1.10.2019 14:08 uživatelem Rataj

POLICIE SAN ANDREAS - TISKOVÁ ZPRÁVA


Včera jsme informovali o ozbrojené skupině, která se střetla s muži zákona. Dva muže jsme hledali celý včerejší den a byla jejich zatčení stanovena vysoká priorita.

Podařilo se nám získat snímek skupiny, se kterou se údajně hledaní muži setkali.

Následoval zátah ZT v Glen Parku, při kterém hledané osoby nebyli nalezeny. Podrobnosti zátahu byli kvůli probíhajícímu vyšetřování a spjatým rizikům klasifikovány a nebudou uveřejněny.

V průběhu včerejšího a dnešního dne byli nalezeny a zabaveny další nelegálně držené zbraně spjaté s touto organizovanou skupinou.

 

Dva hledaní muži, o kterých jsme informovali v předchozí tiskové zprávě se dnes přišli na policii sami udat. Jejich identitu již nebudeme uveřejňovat.

Se včera zatčeným mužem si nyní všichni tři zločinci odpykávají svůj trest ve vazební věznici Los Santos.

Dva z nich nás upozornili na další osobu, která jim údajně měla dovážet zbraně. Policisté se osobu pokusili zkontaktovat, avšak neúspěšně. Ve večerních hodinách ji policisté našli na Pershing Square, policii unikla na motorce značky Honda CB500 s registrační značkou 2SA 6558.

Jedná se o Harley Mikaelson - 26letou ženu tmavé pleti, asi 170cm vysokou.

Přikládáme fotografii z občanského průkazu:

Tato osoba je stále hledaná a může být nebezpečná i ozbrojená, pokud ji uvidíte, neprodleně volejte 911!


Powered by LeoSight IFS
LT~12