Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pravidelné zpravodajství SAN


neznamy#5

Smazaný účet

25
29.9.2019 20:53, naposledy upraveno 30.9.2019 22:58 uživatelem neznamy#5

29.9.2019

Rasismus a situace na spadnutí.

Již několikátým dnem jsou ulice Los Santos oblehány "černou armádou." Doslovně. Dnešním dnem, dopoledními hodinami konkrétněji, byly ulice centra zaplaveny několika příslušníky gangu, o němž jsme vás již dříve informovali. Konfliktní situace, jež vznikla nejen kvůli ilegální aktivitě, ale také vlivem nepochopení okolí, je přirovnatelná k propasti - stačí málo a obyvatelé města okusí, co znamená dno.

Anthony Adams

Pohled ze strany editora - Tohle doplnění pochází z několika minut před uzávěrkou. Ve večerních hodinách došlo v okolí Pershing Square ke konfliktu mezi gangem afroameričanů a Policií. Situace vyeskalovala až v příjezd obrněného vozidla s vodním dělem. Je tohle začátek nové éry, ve které bude rasismus samým počátkem veškerých konfliktů?

- Ace Heart

Neúspěšné pokusy o terorismus

Již druhým dnem zní prostory radnice sirény a poplach. Důvod je víc než prostý, avšak velice znepokojivý - terorismus. Naštěstí došlo pouze (klidně i s uvozovkami) na neúspěšné pokusy, přičemž Policie již podezřelého dle interních informací zadržela. O dalším průběhu Vás budeme informovat.

- Joey Barnett

 

Veškeré uvedené fotografie mohou být ilustrativní.

30.9.2019 19:43, odstraněno 30.9.2019 23:05 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
30.9.2019 22:54, naposledy upraveno 30.9.2019 22:55 uživatelem Awoo

30.9.2019 - 22:00

SMRT NA PERSHING SQUARE V PŘÍMÉM PŘENOSU!

V brzkých nočních hodinách se rozezněly v centru města sirény a řev motoru, blíže neidentifikovaný motorkář na údajně kradeném stroji začal ujíždět před hlídkou policie. Bohužel pro zmíněného podezřelého nezvládl řízení, najel na patník náměstí, z motorky spadl a utrpěl zranění neslučitelná se životem (vzhledem k tomu že jezdec neměl na hlavě ochrannou přilbu.) Policejní hlídka přivolala k nehodě Záchrannou službu, po jejím příjezdu a marném pokusu o resuscitaci lékař konstatoval smrt.

- Ace Heart

Mrtvý Motorkář

Vlevo: Mrtvý motorkář a marné pokusy o resuscitaci.

Vpravo: plk. Nathan Durant, člen hlídky stíhající ujíždějícího pachatele.

 

Ukradený Stroj

Ukradený stroj, na kterém pachatel ujížděl.

- fotografie jsou autentické a zobrazují skutečnou událost.

 

2.10.2019 12:27, naposledy upraveno 2.10.2019 12:52 uživatelem Awoo

2. 10. 2019

Volby ve státě San Andreas!

Právě probíhají volby do Národní rady San Andreas a každý občan může na radnici odevzdat svůj hlas jedné z pěti dosud přihlášených stran. Každá strana je jedinečná svým programem a svým vlastním přístupem k volbám a potažmo i budoucnosti celého státu San Andreas.

Prozatím kandiduje celkem pět stran:

  1. Republikánská strana San Andreas (RSA)
  2. Strana prosperity San Andreas (SpSA)
  3. Sanská Přímá Demokracie a Prosperita (SPDP)
  4. Národní Socialistická Dělnická Strana (NSDS)
  5. Obchodní Strana San Andreas (OSSA)

Nathan Durant, předseda RSA se vyjádřil, že jeho strana by se dala klasifikovat jako "konzervativní pravice" - tomu odpovídá i jejich program. Z programu RSA předseda vypíchl především apel na bezpečnost občanů státu, jelikož v posledních dnech se začaly zhoršovat případy trestné činnosti, především pak se zbraní a to dokonce i legálně drženou. RSA chce především potlačit tento nešvar těžšími tresty pro recidivisty a zpřísněním legální dostupnosti zbraní.

Tomuto návrhu však oponuje předseda SpSA, pan Leon Womack, který naopak by chtěl proces přidělování zbrojních průkazů udělat pro širokou veřejnost dostupnějším a transparentnějším. předseda SpSA zároveň svou stranu zařadil do "středo-pravicového" proudu, i když podle programu spíše odpovídá liberální levici. Ze svého programu vypíchl především Informovanost občanů a to ve vztahu k majetkům poslanců. Chce prosadit aby poslanci na začátku svého mandátu museli zveřejnit svůj majetek a taktéž na jeho konci, aby bylo vidět, jak si během svého mandátu přilepšili. Podezřelé majetkové změny by pak museli náležitě dokládat a odůvodnit. Slibuje si od toho zmenšení korupce a zvýšení důvěryhodnosti vládního aparátu.

Ohledně kriminality se vyjádřil i jednatel OSSA Ace Heart, který by chtěl dle svých slov racionalizovat přístup k vymáhání práva, kdy recidivisty vidí jako lidi nepřínosné pro společnost a jako takových by se jich společnost měla zbavit, naopak lidi, kteří jsou trestáni poprvé by neměli být trestáni stejným metrem jako již zmínění notoričtí kriminálníci. Heart sám nazývá OSSA jako "progresivní pravici", ačkoliv programem se spíše blíží středo-pravicovému proudu. Z Programu OSSA by chtěl především apelovat na plošnou zaměstnanost podporou vzniku nových velkých zaměstnavatelů i zatraktivněním již nabízených pracovních pozic, především těch nabízených na radnici.

S předsedy SPDP a NSDS se bohužel redakci nepodařilo spojit a tak lze tyto strany zařadit na politickém kompasu jen dle dostupných informací a vydaných programů.

SPDP ve svém programu dosti rázně brojí proti průmyslu a znečištění, podporuje zemědělství, ekologii a kulturu a apeluje na informovanost a protikorupční politiku. Na základě těchto informací řadí redakce stranu na "krajní levici" politického spektra.

NSDS bohužel nezveřejnila ani svůj program, ale sama se dle dostupných informací řadí jako "silná pravice", tedy krajně pravicová strana.

- redakce SAN News

Radnice LS

- Radnice v Los Santos v pravé poledne, během jasného dne.

4.10.2019 16:22, naposledy upraveno 4.10.2019 16:25 uživatelem Awoo

04. 10. 2019

Republikáni vítězí ve volbách, o složení vlády se bude rozhodovat dnes večer!

Klání o mandáty v Národní radě San Andreas (dále NRSA) skončilo v noci na dnešek. Z pěti kandidujících stran získaly nakonec křesla v NRSA tři strany a to následujícím poměrem:

  • Republikánská strana San Andreas (RSA) - 5 mandátů
  • Obchodní Strana San Andreas (OSSA) - 2 mandáty
  • Strana prosperity San Andreas (SpSA) - 3 mandáty

Předsedou NRSA se nejspíš stane předseda strany RSA - Nathan Durant, ale uvidíme na čem se nově zvolení poslanci dnes ve večerních hodinách dohodnou. První zasedání nové rady by mělo proběhnout 4. října v 19:00 na radnici v Los Santos a mělo by být veřejné.

Zajímá Vás budoucnost státu, ve kterém společně žijeme? Kdo bude nakonec předsedou a místopředsedou NRSA? Kdo bude předsedou vlády, ministrem financí a rozvoje a kdo ministrem vnitra? Máte dotazy na nově zvolené poslance? Přijďte se na radu podívat a po skončení jmenování a dalších oficialit jistě bude prostor i pro dotazy.

- Redakce SAN News

Fotografie předsedy vítězné strany RSA - Nathana Duranta.


Powered by LeoSight IFS
LT~31