Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

RolePlay za atmosferickou postavu


MajkyCZ2020

Hráč

13
30.6.2021 11:01

Zdravím lidi, chtěl bych se zeptat, chtěl bych zkusit hrát za psa (zvíře) je mi jasný že bych sk musel koupit character pass.. Musim to mít nějek domluvené s AT? A pokud by to bylo schválené chtěl bych nějaké rady a tipy co můžu a nemůžu.. Treba sice píšou že dostanu 500 tisic ale k čemu? Však zvíře nemůže platit v obchodě, jasny když nebude jidlo že si třeba asi koupim nebo nevim..

Proto se radši obracím sem aby jste mi poradily a abych se vyhl ze začátku nějakým nešvarům..

S pozdravem MajkyCZ a přeji hezký den 

30.6.2021 11:18, naposledy upraveno 30.6.2021 11:23 uživatelem neznamy#4565

Ahoj @MajkyCZ2020. Pokud chceš hrát za atmosférickou postavu, tak potřebuješ character pass, ten si klasicky koupíš na online shopu.

S tímto character passem můžeš hrát za zvíře, v tomto případě zatím jen za psa, nebo například také za psychologa (znj. nemusíš se k tomu "postu" dopracovávat od začátku)

Pokud si vybereš hrát za zmíněného psychologa, tak ti bude dáno 500.000kč na tu postavu, aby ses dostal hned do děje.

Pokud si vybereš hrát za psa, tak těch 500.000kč nedostaneš, protože jsi prostě pes. 🐶 Nechceme aby sis za psa například koupil auto a podobně.

Pro obojí si stačí podat ve hře na úplně nově vytvořené postavě report (přes tlačítko F2), kde poprosíš o aktivování character passu, poté tě kontaktuje administrátor, v tomto případě chceš nejspíše hrát za pejska. Poté, co ti administrátor přijme report, tak ti dá na výběr ze tří skinů pejsků, změní ti jméno na jakékoliv jiné, já si například vybral jméno "Oreo" pro svého pejska. Nastaví ti psí jazyk, upraví ti váhu, výšku a věk a pak tě pustí do divočiny.

Psi většinou používají /do & /me pro lehkou komunikaci s lidmi, stačí opravdu používat rozum a neměl by ses dostat do větších průserů. Jídlo a pití ti většinou nabídnou lidé které potkáš.

5.7.2021 14:45

Jen doplním, že character pass není nějak limitovaný jen na psa, nebo psychologa, ale pokud si vymyslíš něco smysluplného a admini ti to později povolí, tak i to by šlo.


Powered by LeoSight IFS
LT~34