Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nenačítající se SKIMO

TosbarCZE

Hráč

23
2.7.2021 11:48

Ahoj,

už 2. den mám problém spustit SKIMO na stolním počítači. Na notebooku mi zatím funguje, ale na stolním se mi server načte a skočí tam tato obrazovka, následně se již nic neděje. Nechal jsem to takto asi 7-10 minut a stále nic. Má někdo podobný problém, případně má tip na fix?

(bohužel mi print screen fotí obrazovku pod, ne MTA)

2.7.2021 12:10

Poslední dobou se s tím potýká více lidí a pravděpodobně to bude problém v nové nightly verzi MTA. Dočasným řešením je připojit se na jiný server a poté zpět na Skimo. Nejjednodušší způsob je tedy připojit se na starou IP adresu serveru (v prohlížeči serverů najdeš Skimo 2x), která tě automaticky přesměruje na Skimo a vše pak funguje jak má.

TosbarCZE

Hráč

23
2.7.2021 13:13

Jo, přesně to jsem zkoušel a podařilo se. Díky a tím také potvrzuji pro ostatní, že to skutečně funguje :-)

Jacko88

Hráč

42
2.7.2021 17:00

@TosbarCZE jak jsi psal, že na stolním počítači ti to nefunguje a na notebooku zatím jo, tak já mám notebook a nefunguje mi to na něm, ale také to řeším tak, že se připojím na jiný server a pak na Skimo a pak už mi vše normálně funguje.