Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mechanici a PSA


Tulen4762

Hráč

10
2.7.2021 14:15

Dobrej den pánové a dámy takže za

1mechanici chci když bude nakej mechanik opravovat vozidla aby to bylo jak v IRL když tukneš v IRL tak tam máš auto v opravné cca 1hod nebo když je po velké bouračce tak tam je třeba 1rok a toto chci i na skimu když auto bude po velké havarce tak že tam bude 1celej den 

2. PSA když budou dělat trafiic stop tak až erpej že třeba alkohol test a drogovej test 

 

2.7.2021 14:32

Ahoj Georgi,

přeji ti hodně štěstí s tím, že když se vybouráš, tak jeden celej den nebudeš mít auto. A že se na serveru bourá často. 

Zároveň bych taky rád poukázal na traffic stopy. To, jestli ti někdo dá testy, záleží především na daném policistovi. Ta možnost tam je, ovšem žádné směrnice neuvádí povinnost ti dát testy vždy.

Bylo by fajn se zamyslet nad tím, jak to tu už dlouho funguje. To, že si někdo přijde a jen tak řekne "já chci", je sice velmi pěkné, ovšem z tvé strany 

1. Nevhodně podané, čili cítím z toho silnou aroganci,

2. Špatně strukturované. Pokud máš poradny návrh na RP, které se netýká teda pravidel jednotlivých IZS, bylo by fajn se rozepsat, podat vlastní pořádné řešení.

Každopádně přeji hezký den.

 

Holub

Hráč

46
2.7.2021 16:23

Zajímavé, já třeba tohle v případě některých lidí u aut RPil. Pokud to takhle chceš v případě něčeho většího, tak není problém. Stačí říct.

Ad PSA a traffic stops - včera jsem byl IC zastaven - dýchnutí, kontrola obsahu kufru... prostě klasika, no. xd
Ber to tak, že PSA má celou řadu jiných věcí, co musí řešit.

3.7.2021 01:37
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

49
3.7.2021 09:49

Pokud chceš mechanikovi nechat auto celej den, aby si s ním RPil a narazíš na mechanika, kterýmu se to bude chtít RPit, tak prosím, klidně si to tak RPi, nicméně tady je jen trochu hráčů, kteří by toto skutečně Rpili a dokázali zaRPit. Navíc, pokud tomu mechanikovi zaplatíš za ten čas, tak proč ne. Ale mechanici taky musí nějak vydělávat a ne udělat 1 auto za den, za 5k :D

 

Určitě bych to nedělal nutnosti, kdo chce, už to tak RPí, kdo ne, nemusí. (stalo se mi cca 3x, že jsem si nechal v garáži auto a šťoural se v něm celý den... Obvykle lidi chtějí během 5 minut zase jezdit) 


Powered by LeoSight IFS
LT~61