Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban na 72hodin za pravidlo 0


shejzyn

Hráč

22
4.7.2021 13:08

Zdravím, dnes okolo hodiny půlnoční jsem dostal ban od @Petriik1 za údajné pravidlo 0. 

Co se dělo ? : Měli jsme unést jednoho člověka, kterého jsme se snažily nějakou dobu chytit ale nepovedlo se moc. Poté jsme jeli do montgomery a stála u pizzerky. Raptor jsem ji z boku narámoval, poté ještě jednou pro jistotu aby upadla do bezvědomí. Poté jeden člen od nás ji šel naložit, mezitím projelo několik aut které asi zavolali PSA. Po chvíli najeli PSA a všechny IZS šložky. Prvně po mě začal střílet Záchranář s laserem, dělal tam kotrmelce jak nevím co (asi John_Lawliet vůbec ted netuším ). Takže toho jsme jel sestřelit sestřelil. Poté tam najel Sub Urban který byl od hasičů (já ho viděl buglého jako s PSA polepem), tak jsem do něj naramoval lehce z boku aby to dávalo common sense. A poté zjistil že to byl hasič , ale to už měl PK. Po chvíli jsme všechny PSA a hrozbu dostaly  , nabrali ženu a odjeli do poště. Poté něco psal ohledně RP drivingu ale to že jeli kamarádi po polních cestách které byly vyznačeny přímo a jeli určitou RP rychlosti mi nepřijde jako nonRP driving. No už jsme byly skoro u cíle ale ta osoba dostala ban za nonFear. Jako asi měl pravdu jelikož měl fakt šanci ujet když na něj nikdo nemířil, ale zase proč by to dělal když ví že po ní ti lidi půjdou? Chtěl bych požádat o úplný UNBAN či zkrácení. Chtěl bych také dostat odůvodnění BANU, jaký byl přesný důvod. )

Díky tohle je od mě  vše.

Petriik1

Hráč

32
4.7.2021 18:13

Zdar.

Rovnou ti řeknu, že vám bany nezkrátím. Dokud budu admin tak mi hráče v Montgomery kropit nebudete a nebudete v něj dělat bojové pole. 

Jestli se ti nelíbí mé jednání dám ti sem odkaz na stížnosti a nahlášení, tam mě klidně nahlaš ZDE.

PS: Nespamujte mi PMka jako dva tví kamarádi.


Powered by LeoSight IFS
LT~48