Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Strana prosperity San Andreas


30.9.2019 15:07, naposledy upraveno 30.9.2019 23:44 uživatelem JazeX

 


Registrováno: 3. července 2018

Předseda strany: Leon Womack

Webová stránka: www.spsa.san <bude dodáno>

Členové (7): Leon Womack, Joey Barnett, Shaquille Curtis, Alex Dwayne, Nate Wyss, Nibberian Dukerosov, Karla Moravcová


Program

Spravedlnost

Dohlédneme na to, aby každý občan naší země měl možnost spravedlivého soudu.

Právo

Stojíme na straně občanů, nenecháme policii utlačovat národnostní ani etnické menšiny! Před zákonem jsme si všichni rovni a policisté nemají právo šikanovat občany naší země.

Korupce

Jsme proti korupci, avšak spravedlivé a čisté lobbování za práva a zájmy našich občanů podporujeme.

Kultura

Podporujeme legalizaci lehkých drog a kulturu s tím spojenou. Tvrdá represe vůči obyvatelstvu do naší moderní společnosti nepatří!

Průmysl

Dotacemi podpoříme začínající podnikatele a startupisty. Naši obyvatelé mají množství skvělých nápadů a vláda jim nemá stát v cestě, naopak - musíme našim obyvatelům jedině pomoct a zajistit pro ně dostatečný přítok peněz i ze zahraničí.

Daně

Budeme prosazovat politiku nízkých daní. Stát nemá být pro své občany parazitem, co jim bere jejich výplatu, ale má jim dopomoct k maximalizaci jejich příjmů, aby i s malo-procentní zdaněním měl dostatek prostředků pro budování infrastruktury a podpory dalšího podnikání - TO ZAJISTÍME.

Zbraně

Dáme našich občanům možnost bránit se. Policie není natolik schopná, aby dokázala chránit naše občany (bohužel, díky vedení PSA a jejímu napojení na Republikány) a tak dáme zbraň do rukou všem schopným, aby o ochranu svou a svých blízkých mohli pečovat také.

Sdílení informaci

Představitelé naší politické scény musí odkrýt své karty a dát možnost nahlídnout občanům pod své ruce - jsme tvrdě proti korupci a mafiánskému napojení na politické strany. Zvolení zastupitelé musí dát do rukou státního notáře sepsaný svůj majetek a na konci jejich volebního období opět. Nedovolíme tak Republikánům ztopit vládní peníze ve svých kapsách.

Zdravotnictví

Zajistíme pro naše nemocnice nové vybavení a vozy, dohlédneme na jejich efektivní fungování a zvýšíme platy ve zdravotnictví o 100%. Zajistíme našim občanům tu nejkvalitnější zdravotnickou péči, aby naši občané mohli žít dlouhé a spokojené životy.


Powered by LeoSight IFS
LT~12