Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban nebo zkrácení trestu


Flojsyk

Hráč

46
4.7.2021 17:02

Zdravím všechny, včera večer v 23:09 jsem dostal ban za Pravidlo 0 od Petriika1. Po RP akci v Montu.

Předem bych chtěl doložit Video z RP Akce.

Vše to začalo včera kolem 21 hodiny kdy jsme na naší vysílačku dostali informaci o zlatovém skylinu který dělal problémy, dostali jsme rozkaz ho jakýmkoliv způsobem zastavit. Střetli jsme ho v BB kde jsme ho zablokovali a mířili na něj. Skyline se po nějaké chvilce rozjel zpátečkou a začala naháněčka, která skončila tak, že skyline ujel. Jelikož nám to přišel jako NonFear tak jsem si dal report skrz InGame report, k reportu se v tomto tématu ještě vrátím později. Po podání reportu jsme normálně pokračovali v RPčku, hledali jsme skyline. Skyline se nám objevil v Montu u benzínky, takže jsme začali nějako zkoušet, čekat a čekali na moment, kdy by jsme ho mohli nějako vyblokovat, cokoliv. Skyline zajel do PSA garáže, kde nějakou chvilku byl, poté vyjel a my se za nim vydali. Bohužel nám ujel. Poté jsme ho nějako našli znovu v Montu u Pizzerie, kde jsme ho zrámovali, přesněji kolega v Raptoru. Osoba RPila, vše bylo vpohodě. V tu chvíli co jsme začali unášet osobu jménem Charlotte Grace, mi Rezekvítek vzala report ohledně NonFearu unášené osoby. V tu chvíli jsem to nějako neřešil protože jsem byl uprostřed té RP akce v Montgomery. Osobu jsme s jednim kolegou naložili do kufru, jelikož na místo přijela HZS a ZZS která po nás začla střílet Glockama, tak jsme opakovali střelbu, po nějaké chvíli co jsme dostříleli a měli jisto, že všichni jsou nějako ok, a budeme mít čistej odjezd, jsme nasedli do auta a jeli pryč směrem do Fort Carsonu kde jsme projeli kolem přehrady na takovou 
písečnou cestu, na písečné cestě jsme se snažili držet nějaký rychlostní limit aby  nebyly nějaké problémy ohledně NonRP Drivingu. Po nějaké chvilce dostala Charlotte Grace ban za NonRP Fear. Tudiž jsme si domysleli že se Akce voiduje. Asi 5-10minut po banu Charlotte Grace požádala Rezekvítek o Video z RP akce v Montgomery, které jsem poslal. Došlo k otázce, Jaký byl IC důvod únosu. Po nějakou dobu jsme RPili, jezdili si a najednou 5lidí od nás ( možná víc ) dostalo ban za výše zmíněné pravidlo č. 0.

Touto žádostí bych chtěl požádat o přesnější vysvětlení toho, co jsem porušil. Je možné že jsem si toho v tu danou chvíli nemusel všimnout, protože jsem byl uprostřed přestřelky a bylo těžké se soustředit na každý detail. Popřípadě bych chtěl požádat o zkrácení nebo úplné odstranění banu, protože jsem si Skimo v poslední době oblíbil a 3dny je pro mě moc. 

Petriik1

Hráč

32
4.7.2021 18:14

Zdar.

Rovnou ti řeknu, že vám bany nezkrátím. Dokud budu admin tak mi hráče v Montgomery kropit nebudete a nebudete v něj dělat bojové pole. 

Jestli se ti nelíbí mé jednání dám ti sem odkaz na stížnosti a nahlášení, tam mě klidně nahlaš ZDE.

PS: Nespamujte mi PMka jako dva tví kamarádi.


Powered by LeoSight IFS
LT~43