Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu


typecek

Hráč

58
6.7.2021 17:52

Zdravím, chtěl bych poprosit o zkrácení banu, který jsem dostal za metagaming, ban mi byl udělen adminem Rezekvitek, psal jsem OOC věci do vysílačky typu že se mi to laglo, že potom mu později napíši pm, byly to takhle maximálně 2 - 3 věci, neuvědomil jsem si že to není frakční chat, ale ic vysílačka kam psát bych takové věci neměl, RP a IC naprosto chápu a uvědomují si že to byla chyba, která se už opakovat nebude, ale přijde mi 60 hodin neboli 2.5 dne jako moc, natož že to nikdo ostatní kromě mě a kamaráda neviděl.

U banu je ještě napsáno, že jsem nedodal video z únosu,to i uznávám,jediné co mi neleze do hlavy je powergaming, nejsem si vědom toho že bych udělal něco,co by bylo nad lidské síly nebo tak něco, to je vše a děkuji

acaBeNendohzoR

Hráč

69
6.7.2021 18:55

Ban máš i za jiné věci, mimo jiné za Non rp a nedodání videa z okrádání, řešíš tu jednu věc, ale provinil ses daleko horšíma.

Rezekvitek

Hráč

8
6.7.2021 20:07

2-3 věci? Dobře klidně zauvažuju nad zkrácením, ale naposílej mi logy z jiných dnu, ty kde je použita stejná frekvence. Nevěřím ti, ze to neděláš i normálně

typecek

Hráč

58
6.7.2021 20:09
Ahoj Bačo, dostal jsem ban přesněji za metagaming, nedodání videa z okrádání a powergaming na 60 hodin. Přiznávám se, že jsem tyto pravidla porušil a byla to z mé strany nehorázná blbost, lituji toho, že jsem kvůli mé blbosti psal do špatných text-chatů a tím jsem metagamingoval, také se omlouvám za to, že jsem nenatáčel video při okrádaní, měl jsem to natáčet a příště i budu, a to veškeré ostatní mám, slibuji. Ale stále mi nedochází ten powergaming, ale asi jsem opravdu udělal věc, kterou bych v reálném životě neudělal, sice si už nepamatuji co přesně, protože to bylo už před pár hodinami a dělal jsem více věcí, ale příště si na to dám větší pozor, prosím moc o unban nebo alespoň o zkrácení banu, už se to nestane a jak říkám, budu si dávat větší pozor, hraji tam s kamarádkou a kamarádem a už teď mi to celkem chybí.  

Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo