Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory SAN


neznamy#5

Smazaný účet

25
30.9.2019 23:31, naposledy upraveno 30.9.2019 23:33 uživatelem neznamy#5

30.9 

Dne 29.9 byl ve dvacátou hodinu odvysílán rozhovor s Lucou Albanerem, vlastníkem nově otevřeného kasína v Malé Itálii. S jednodenním časovým odstupem máte možnost pohlédnout i na sepsanou podobu. Celým tímto rozhovorem Vás provází Joey Barnett.

 

[Barnett] Dobrý večer a vítám Vás u večerního vysílání San Andreas Network. Mé jméno je Joey Barnett a dnes zde máme novou tvář Los Santoského hazardu. Můžete se, tedy, představit čtenářům?

[Albanera] Dobrý večer, mé jméno je Luca Albanera a jsem majitelem tohoto nově otevřeného kasína.

[Barnett] Co Vás vedlo k podnikání v tomto odvětví?

[Albanera] Nebudeme chodit kolem horké kaše. Každý člověk má touhu zbohatnout, zbohatnout snadně a legálně. Rozhodl zvolit kasíno proto, že jde o něco, co ve městě chybí. Možnost za večer vydělat x milionů, nebo prohrát svou tchýni v kartách a zažít ten správný adrenalin.

[Barnett] Proč právě Malá Itálie a Los Santos celkově? Proč ne lokalita, která na hazard pohlíží lépe, nežli tento stát?

[Albanera] No víte... jak už mé jméno prozradilo, jsem Ital, pocházím z Turína a tak jsem chtěl tak nějak zachovat v sobě pocit, že i když jsem zde, v Los Santos, tak jsem stále i jednou nohou doma. A mám zde i pocit soukromí, ale (možná právě proto) zákazníci zde najdou vše, co potřebují.

[Barnett] Když už jste zde zmínil soukromí - je pro vás opravdu přínosem mít kasíno takto ukryto v hlubinách Malé Itálie, nebo je to spíše přítěž?

[Albanera] Tu diskrétnost zde beru jako bonus hlavně proto, že kdo by se chtěl pak táhnou s prohranou rodinou zpět z Las Venturas do Los Santos. Tady si zajedete jen dva bloky vedle a víte, kde se o ně postaráme nejlépe. 

[Barnett] Proč právě tohle kasíno by mělo být pro obyvatele Los Santos zajímavější nežli konkurenční podniky?

[Albanera] Víte, každý má svůj vkus a každému se nezavděčíme. Snažíme se, aby tohle procento nespokojených návštěvníků bylo co nejmenší, nemusíte zde jen nechat výplatu a důchod i s penzijním připojištěním. Můžete si zde zajít i na drink a přitom si užít zábavu, jež zde v okolí Los Santos nikde nenajdete. Tedy krom Las Venturas, ale tam je hromada písku.

[Barnett] Vzhledem k tomu, že již máte s podobnými podniky zkušenosti - jaká byla vaše nejvíce absurdní, či jinak zajímavá zkušenost v rámci kasína?

[Albanera] To je těžká otázka. Jako mladší jsem byl v kasínu pečený vařený... no, někdy i doslova

*pozasmál se, po chvilce pokračoval*

[Albanera] Každopádně, když přijde na první asi nejzajímavější zkušenost, kterou jsem v nich zažil, tak to bylo několik let zpátky. Tehdy jsem zjistil, že se nikdy nevyplácí se uvazovat kasínu manželkou, nebo snubákem PŘED manželkou.

*lehce se pozasmál*

[Barnett] Touto odpovědí bych chtěl ukončit tento poněkud kratší rozhovor. Moc Vám děkuji za čas, který jste si pro nás našel a přeji Vám hodně štěstí s podnikáním.

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~12