Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Womack Enterprise


30.9.2019 23:39, naposledy upraveno 1.10.2019 11:21 uživatelem JazeX

Název frakce: Womack Enterprise

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Leon Womack, Tamara Womack

Startovní kapitál: 100.000 Kč

Popis frakce: Womack Enterprise je těžební společnost, zabývající se těžbou v dolech, zpracování vytěženého materiálu a výrobu zbraní. Jedná se korporátní podnik s potenciálem plně zaměstnat hned několik hráčů.

 

Těžební oddělení: Těžební oddělení společnosti Womack Enterprise primárně zaměstnává méně vzdělané, za to lépe fyzicky vybavené obyvatele San Andreas (např. mladší hráče na RP scéně s nikterak silnou kvalitou RP). Úkolem tohoto odvětví je těžba kovů v dolech po San Andreas. Hráči budou mít za úkol od HQ společnosti dojet do dolů (po předchozí domluvě s vládou a získáním licence těžební společnosti) a tam natěžit suroviny. S natěženými surovinami dojedou do skladu společnosti, kde materiál prodají do skladu (tzn. dostanou odměnu a ve skladu se suroviny objeví)

 

Výrobní oddělení: Výrobní oddělení společnosti Womack Enterprise má za úkol zpracovat naskladněný materiál a na výrobní lince vyrobit vybranou zbraň a případnou munici. Hráči budou mít za úkol z naskladněného materiálu na výrobní lince vyrobit střelné zbraně a munici, podle předchozího zadání od vedení. Naskladněné zbraně odevzdají opět do skladiště, nyní však do skladu zbraní (popř. rovnou předají na export).

 

Exportní oddělení: Exportní oddělení má jako primární úkol prodej zbraní a munice, případně materiálu na trzích tomu určených. Zaměstnanci tohoto oddělení budou mít za úkol vyrobené zbraně a munici prodat. Ať už v docích NPC (představující kupce ze zahraničí), policii (skrze vládu, nutno domluvit IC), Ammu-nation, nebo na pravidelně organizovaných trzích pro prodej zbraní a munice (pravděpodobně několikrát do týdne pořádané samotnou Womack Enterprise na Pershing Squaru - po domluvě s vládou - do rukou osob se zbrojním průkazem)

 

Uvědomuji si, že minimálně z kraje při menším počtu lidí ve frakci budou hráči plnit hned několik rolí, při větším počtu hráčů se celý model plynule převede do výše uvedeného.

1.10.2019 09:05, odstraněno 1.10.2019 09:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.10.2019 10:15

Pokud bude možnost zbraně prodat vládě(pro policii) nebo nějakému NPC v docích(do zahraničí), případně nějaké wannabe TSI agentuře, určitě zbraně budem primárně změřovat tam. Pokud se ale aspoň to NPC nepřidá, s největší pravděpodobností skončí zbraně skrze bílé koně(popř. legalizaci organizací/prodeje) v gangech nebo mafiích.

1.10.2019 10:47, naposledy upraveno 1.10.2019 10:48 uživatelem Rataj

Přidej si druhého zakládajícího člena, nebo více rozepiš žádost. Ideálně obojí. Díky.

1.10.2019 11:09

Přidán druhý zakládající člen - Tamara Womack (_evinaa) a doplněno info.

1.10.2019 15:29

Máš to pěkně vymyšlené, já jsem osobně pro.

1.10.2019 16:22
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.10.2019 22:47

Frakce je nyní schválena. Pro vytvoření mě kontaktujte in-game.


Powered by LeoSight IFS
LT~44