Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban v.3


p4trik44

Hráč

4
9.7.2021 11:29

 

Zdravím Skimo komunitu. Tímto se všem omlouvám za svůj prohřešek a doufám, že mi ho alespoň někdo z vás odpustí.
Před nějakou dobou (konkrétně 2 měsíce) jsem udělal naprostou hloupost a moc dobře vím, že trest byl udělen oprávněně, ale přesto bych chtěl požádat o unban/poslední šanci.

Teď něco k tomu proč jsem to vůbec udělal, bylo za tím pár důvodů jako je například tehdejší A-Team který se málo věnoval hráčům a já sám jsem s ním neměl zrovna dobré zkušenosti, dále jsem ztrácel chuť hrát na skimu, další a ten hlavní důvod je sázka, původně jsem šel do sázky s kamarádem a v sázce znělo, pokud neuděláš tohle a tohle... tvůj trest bude postnout inzerát na skimu jako promo na jiný server. Jelikož jsem si věřil že to zvládnu a nakonec jsem to nezvládl.. tak jsem nechtěl být zbabělec a jako poctiví člověk svůj slib a své sázky splnil. vyhlédl jsem si čas kdy bylo na serveru poměrně málo lidí (přesněji 30) a svoji sázku jsem splnil, napsal jsem IC reklamu na jiný OOC server. Taktéž vím že tohle není omluva a že jsem to furt dělat nemusel a proto se chci veřejně omluvit celé komunitě na Leosight a všem z A-Teamu které jsem tímto postem poškodil. vím že bude těžké moji omluvu přijmout, ale každý si přizná že ať vás to nebaví sebevíc když máte nahráno už nějakou dobu tak prostě odejít nejde a i já sám bych rád na skimu ještě nějakou dobu hrál. Ať už jde o lidi které tam kolem sebe mám nebo celkově o RPčko které jsem tam zažil a kolik věcí jsem se tam naučil, dá se říci že skimo je takový můj otec ohledně RP, začal jsem tam, naučil jsem se to tam a také bych tam rád pokračoval.

Naprosto chápu že pod tímto příspěvkem bude hodně záporných reakcí. Každý přeci děláme občas hlouposti, ale myslím si že bych mohl dostat druhou a poslední šanci. Byl bych za to opravdu rád. Důkladně jsem si prostudoval pravidla serveru a nemám problém se nechat vyzkoušet kýmkoliv z AT. Také pokud bude někdo z A-Teamu chtít, nemám problém jít s ním na TS/Discord a pobavit se o tom.

Ban mi udělil administrátor @acaBeNendohzoR

Díky každému co si to dočetl až sem a budu respektovat názor vás všech. S láskou Patrik. ❤️

acaBeNendohzoR

Hráč

69
9.7.2021 13:17

Zítra touto dobou končí tvůj ban, budou to přesně 2 měsíce, snad ses poučil

 


Powered by LeoSight IFS
LT~29