Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ne dodání videa


norio

Hráč

1
9.7.2021 16:47

Ahoj je mi líto co se včera stalo, už po druhé jsem nedodala video ale tentokrát to nebylo mou vynou. Kámoš tvrdil že natáčí on to video měl mít já tam jen stála já se úplně nudím je to jediná hra která mě nepřestane bavit.. Prosím o UNBAN 24 hodin jsem dostala proč jsem potrestáná i já?? Já jen stala čuměla ještě jednou říkám že video měl dodat MAREK_VELKÝ hezký den (MÍŠA) 

ice udělil za tento příspěvek varování: 12) Duplicitní témata jsou zakázána. Jedná se o zakládání více témat se stejným obsahem nebo stejnou pointou. Vyjímkou je založení podobného tématu s rozumným časovým odstupem. Duplicitní kopie témat budou mazány.

DarkTime

Hráč

2
9.7.2021 17:49

Prosím, uklidni své žádosti o UnBan buď si vyčkej dokud ti neodpoví Admini mají taky dost práce nebo si počkej na uplynutí banu. I ja měl žádost na unban protože jsem měl 14 dnů nikdo mi, neodpověděl tak mi uplynul a život jde dál. 


Powered by LeoSight IFS
LT~21