Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Obchodní Strana San Andreas


1.10.2019 13:38

Logo OSSA

Tradice - Zaměstnanost - Jistota


Strana registrována: 1. 10. 2019

Jednatelé strany: Ace Heart, Luca Albanera

Členové strany (2): Ace Heart, Luca Albanera


OSSA ctí tradice a učí se z historie, aby zajistila občanům dobré živobytí dnes, a tím jistotu a klid do budoucna.

OSSA má zájem o to aby stát a občané spolu žili jako jeden velký celek. Stát pro občany, občané pro stát. 

OSSA neslibuje občanům to, co sama nedokáže splnit a o co se sama svým přičiněním nedokáže postarat.


PROGRAM STRANY

1. Zaměstnanost

OSSA se postará o snížení globální nezaměstnanosti podporou zaměstnavatelů a zároveň i zatraktivněním již nabízených pracovních pozic (včetně těch, nabízených na radnici).

“Věříme, že každý ukázněný občan San Andreas má své uplatnění a nikomu s vůlí pracovat a přispívat společnosti by nemělo být toto výsadní právo upíráno.”

2. Podpora Zaměstnavatelů

OSSA má připravenou strategii podpory vzniku nových zaměstnavatelů a to jak v odvětví průmyslu, tak i služeb. Zároveň má i plán, jak podpořit stávající zaměstnavatele a motivovat je k otevření více pracovních pozic pro občany San Andreas.

“Věříme, že San Andreas je z tržního hlediska nerozkvetlá květina. Je zde spoustu místa pro nové podniky a investice. Zdravé konkurenční prostředí znamená zdravou ekonomiku celé společnosti.”

3. Racionální Přístup k Vymáhání Práva

OSSA bude aktivně prosazovat snížení základních trestů pro osoby s doposud čistým trestním rejstříkem, ale naopak bude požadovat tvrdé tresty a represe pro recidivisty. 

“Věříme ve spravedlnost, věříme v zasloužený trest, ale také lidskou shovívavost. Každý občan může šlápnout vedle a udělat chybu. Jsme připraveni tyto chyby odpustit, ale jen těm, kteří se z nich dokáží poučit.” 

4. Strategie Řízení Státu

OSSA povede stát jako podnik. Občané státu jsou klienti tohoto podniku a politici jeho zaměstnanci, kteří mohou o své pracovní místo přijít, pokud nebudou plnit své pracovní povinnosti. Voliči jsou pak správní radou, před kterou stát obhajuje svá rozhodnutí ke společné spokojenosti všech. 

“Věříme, že aplikovat strategii podnikového managementu na státní správu je možné, jelikož to zavede do politiky vyšší disciplínu a odpovědnost jednotlivých poslanců, zároveň tato strategie umožní efektivněji rozdělovat jednotlivé kompetence a kontrolovat plnění všech pracovních povinností. Kdo nebude pracovat ve prospěch podniku a jeho klientů, nemá ve firmě co dělat.” 

5. Optimalizace Státního Rozpočtu

OSSA racionalizuje daňovou politiku státu. Finance vyžadují správné usměrnění toků, nejen nesplnitelné sliby. Není možné jen snížit daně a doufat, že ekonomika státu se nezhroutí.

“Věříme, že svěřit státní finance do rukou schopných a úspěšných podnikatelů je tah, který zajistí aby výdaje, zisky a celkový obrat státu byly co nejvíce v rovnováze. Stát rozhodně nemá právo vydělávat na svých občanech, ale aby stát udržel kvalitní provoz složek placených z daní, musí i občané pochopit nutnost podporovat stát, ve kterém spolu žijí v bezpečí a jistotě.


Kdo jsme?

Jsme strana, která zastupuje hlas zaměstnavatelů, hlas obchodníků a všech, kteří představují srdce pumpující finance, coby krev, která koluje v žilách státu. Stát bez krve umře a špatně fungující srdce k tomu napomáhá. Věříme, že stát se dá vést stejně jako podnik a i tak přistupujeme k vedení strany.

Chcete se stát členy? Dejte nám vědět.


Ace Heart (jednatel strany, CEO San Andreas Network)

Ace Heart je dravý obchodník a zkušený vyjednavač, nezalekne se žádné výzvy a nebojí se jít tam, kam jiní by nevkročili, aby dosáhl chtěného výsledku. Ace často jedná pragmaticky, ale vždy spravedlivě. Do svých strategií a plánů se nebojí začleňovat nové neprobádané způsoby, ale nikdy nejedná zbrkle.

Jeho osobnostní typ je ENTP - Debater, stejně jako u velikánů, kterými byli například Mark Twain, či Thomas Edison.

Luca Albanera (jednatel strany, majitel kasína) 

Luca je ctižádostivý podnikatel, jehož v jeho cestě za úspěchem nezastaví nic a nikdo. Je inspirativní, charismatický a schopný vůdce, který se vždy najít co nejlepší východiska. Luca se zároveň nebojí zkoušet nové věci a hledat alternativní cesty, jak dosáhnout úspěchu. 

Jeho osobnostní typ je ENTJ - Commander, jako u osobností mezi nimiž byli i Steve Jobs, nebo Margaret Thatcher.


Powered by LeoSight IFS
LT~12