Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] DeRose Security


Pavel42

Hráč

27
1.10.2019 19:48

Název frakce: DeRose Security

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Melissa DeRose

Startovní kapitál: 50000

Popis frakce: DeRose Security (zkráceně DRS) je bezpečnostní agentura, která se nechává najímat k hlídání osob a majetku. Dále frakce instaluje a spravuje bezpečnostní alarmy a kamery. DRS 1st Unit: Jednotka, která se stará o běžnou pochůzkovou/strážní činnost v rámci smluvních pracovišť. Pracovníci této ostrahy nejsou vybaveni střelnou zbraní a veškerou "zásahovou" činnost provádí společně s policejními složkami. DRS 2nd Unit: Jednotka specializující se na ochranu osob a majetku o vyšší hodnotě. Pracovníci jsou speciálně školeni, mají zbrojní průkaz a v jejich výbavě je střelná zbraň. DRS 3rd Unit: Specializovaná zásahová výjezdová jednotka. Členové jsou speciálně školeni, vlastní zbrojní průkaz a v jejich výbavě je střelná zbraň a zásahové vozidlo. DRS Engineering: Specialisté na montáž a údržbu zabezpečovacích zařízení. Mezi každodenní činnosti patří zejména pravidelná kontrola a servis zabezpečovacích systémů. DRS PCO: Členové zajišťují provoz PCO (Pultu centrální ochrany), dále zajišťují koordinaci jednotek v rámci bezpečnostní agentury, spolupracují a informují složky IZS, sledují stav zabezpečovacích zařízení a provádí vzdálený dozor nad stráženými objekty (sledují kamery a stav alarmů) Do DRS 1st Unit chci brát především nováčky tzv. na zkoušku jak budou zvládat RP a celkově jak se budou chovat. Do dalších jednotek chci brát pouze ověřené hráče se znalostí pravidel a zákonů, s respektem k autoritám apod. Nechci, aby frakce fungovala jako jakási náhrada za policii, nebo si s policií přebírala práci. DRS musí fungovat dle platných zákonů a ne mařit práci policie, nebo s ní dokonce "válčit". Vím, že zakladající členové musí být dva, ale zatím jsem nenašel nikoho vhodného. Chci někoho, koho si prověřím a ne "random debílka".

1.10.2019 23:47

Ahoj, trochu to odentruj, aby to nebyl takový wall of text, jinak určitě pro bezpečnostní agenturu jsou připraveny skripty.

Chybí ti však druhý zakládající člen, vždy musí být dva.

Pavel42

Hráč

27
2.10.2019 09:31

Entroval jsem jako o život, ale nějak se to polámalo 😁😁 na PC na to kouknu a právě že nemám druhého člena tak prozatím chci požádat o výjimku, nebo se díky žádosti někdo vhodný přihlásí a bude vyřešeno 😁

 

risa

Hráč

0
2.10.2019 20:03

ahoj klidne bych za tvoji frakci pracoval muzu byt s tebou?


Powered by LeoSight IFS
LT~30