Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Olivia Williams


neznamy#6054

Smazaný účet

9
10.7.2021 17:48

Příběh života Olivie Williamsové
Je normální odpoledne ve městě Bismarck které se nachází v Severní Dakotě. Lucy Williamsová a Andrew Williams
společně už devátém měsícem čekají dítě. Už to je jen rozhodnutí přírody, kdy Lucy bude muset rodit. V 14:28 přišla ta chvíle. Andrew s Lucy odjeli do porodnice. Tam se narodila holčička. Jméno dostala "Olivia,, po její babičce. Olivia byla velmi klidné a nehyperaktivní dítě. Učila se velmi rychle chodit a mluvit. Než nastoupila na základní školu tak už uměla dokonce i číst. Po nástupu na základní školu se hodně věcí v jejím životě změnilo. Už to nebyla ta hodná Olivie která byla klidná. Začala se více bavit s lidmi, dělat různé kraviny atd. V druhé třídě se jí stala velmi nepříjemná věc. Olivie oslepla. Nikdo nevěděl proč a proto se to hodně řešilo aby zrak získala zpět. Doktoři už nevěděli co mají dělat. Zkoušeli vše co mohli ale nic nezabíralo, jednoho dne prohlásily že Olivie už bohužel bude navždy slepá. Takto přežila do konce třetí třídy. O prázdninách se jednoho rána vzbudila. Najednou zrak měla. Byla tak šťastná až probudila celý barák. Její matka byla taktéž štěstím bez sebe. Ve čtvrté třídě začala sportovat, její oblíbený sport byl tenis. Ten hrála často a i vyhrála pár soutěží na škole. V páté třídě se nic ultra zajímavého a převratného nestalo. 
Na druhém stupni to už bylo jiné. Přišli nové předměty, ale to nebylo špatné jelikož Olívii velmi bavily. Nejvíce jí bavil dějepis, zeměpis a přírodopis. Nesnášela ale fyziku a chemii. Dále se nic důležitého a šílené nestalo.
V deváté třídě se muselo přejít na střední školu. Na tu Olívia šťastně přešla a taktéž jí dobře zvládla. Našla si i první lásku to byl jeden milý a pěkný chlapec. Stále jí bavily stejné předměty jako Dějepis, Zeměpis a přírodopis a nesnášela furt Fyziku ale chemie jí docela i začala bavit. Po střední škole přišel zlomový bod života, část kdy si musela vybrat vysokou školu (( Je to v Americe a tam když nechceš bejt kokot musíš mít vejšku )). Velmi dlouho přemýšlela kam by se dala a nakonec jí napadla škola se zaměřením na dějepis a historii. Tam byla snad nejšťastnější a užívala si to. Avšak přišla nepříjemná chvíle. Jeden z chlapců se velice opil. Rozmlátil dveře do pokoje Olívie, ta se lekla a začala křičet. Chlapec byl velmi opilý a proto začal vše ničit. Málem ublížil i Olivii. Okamžitě tam přišli učitelé a asi víte co nadcházelo. Po vysoké škole se musela najít nějaké bydlení a napadlo jí že by se přestěhovala na ostrov Svatý Ondřej pro většinu lidí známý jakožto San Andreas...


Powered by LeoSight IFS
LT~15