Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva 2.10.2019 - Velitel policie postřelen pašeráky zbraní


2.10.2019 21:33, naposledy upraveno 2.10.2019 21:44 uživatelem Rataj

POLICIE SAN ANDREAS - TISKOVÁ ZPRÁVA


Dnes po sedmé hodině večerní policisté zachytili na kamerovém systému podezřelou dodávku a motocykl, které se pohybovali v místě, kde často dochází k nelegálnímu obchodu se zbraněmi.

Policisté vyjeli situaci prověřit. Dodávka nebyla nalezena. Řidiče motocyklu se podařilo nalézt až v San Fierru, kde následně policii unikal. Po řadě varování museli policisté motocykl zastavit lehkým nárazem, při kterém řidič narazil do zdi, spadl ze stroje a upadl do bezvědomí. Řidič byl okamžitě zajištěň a byla mu poskytnuta první pomoc, na místo byla přivolána Záchranná služba.

Po příjezdu ambulance a RV se objevil komplic pachatele se zbraní v ruce a začal mířit na jednoho ze záchranářů, konkrétně se jednalo o zástupce ředitele ZS, prof. MUDr. Johna Blackwooda Ph.D.

Velitel policejního sboru, plk. JUDr. Nathan Durant, jako v tu chvíli jediný přítomný policista vstoupil muži do cesty a vytáhl na něj taktéž zbraň. Padlo několik výstřelů, plukovník Durant byl postřelen do pravého ramene a střelec jehož identitu nebudeme uveřejňovat, byl zasažen třikrát do břicha. Nikdo ze záchranářů nebyl raněn. Oběma se okamžitě dostalo lékařské péče, na místo dorazila i druhá ambulance.

Všichni tři zranění byli převezeni do nemocnice All Saints v Los Santos. Policie poté převezla oba pachatele na policejní stanici, kde byli vyslýcháni. Dvojice zločinců pašovala zbraně z Las Venturas do San Fierra. Zbraně typu PPQ M2 pašovali zajištěné v přepravních bednách. Zbraň, kterou jeden z pachatelů postřelil plukovníka Duranta byl Glock 19. Žádná ze zbraní neměla výrobní číslo, pravděpodobně se jedná o zahraniční nelegální výrobu.

Oba pachatelé si nyní odpykávají svůj trest ve vazební věznici Los Santos.

 

Celý zásah byl velice adrenalinový a nepochybně se jednalo o jeden z nejintenzivnějších zážitků mojí kariéry, přestože jsem toho už zažil leccos. Nebýt profesionální práce Záchranné služby, mohl bych být po smrti. Stejně tak jsem rád, že se jim (záchranářům) nic nestalo.

okomentoval plk. JUDr. Nathan Durant situaci.


Powered by LeoSight IFS
LT~12

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024