Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Police Update 👮‍♂️


12.7.2021 13:24


Minule jsme tu měli aktualizaci zaměřenou na ilegály. Nyní to vyvážíme aktualizací pro policii.

Již zítra bude na server nahrán Police Update - Skimo RolePlay (v5.2.6)!

 

Nová policejní stanice

Změna, které si všimnete jako první je určitě nová policejní stanice. Tento mapping jsem vytvářel několik dní a užil jsem k němu modely, které později zpřístupním i dalším mapperům. Podobný mapping si tedy na Skimu budete moci vytvořit také.

 

Nové MDC

Vytvořil jsem kompletně nové MDC, které se nyní nachází na IC internetu (pod doménou mdc.ic) a je tak přístupné jak ze hry, tak mimo hru v prohlížeči. To ocení především majitelé více monitorových setupů.

Efektivitu práce policie zlepší nejen hromada nových funkcí (jako třeba mapa nemovitostí), ale také dostupnost všech materiálů na jednom místě, součástí MDC jsou totiž také příručky (které jsou také zcela nové) nebo třeba zákon o policii.

Do nového MDC se taktéž budou automaticky propisovat všechny pokuty a uvěznění. Navíc sejmutí otisku prstu se propíše rovnou do MDC a policisté už tak nemusí přepisovat otisky na Discord.

Postupem času se pravděpodobně do nového MDC přesunou i další registry.

 

Příkaz /tackle

Znovu jsem vytvořil příkaz /tackle, který mohou někteří z vás pamatovat z úplně staré verze Skima. Tento příkaz by si měl nabindovat každý policista (ale může jej používat naprosto kdokoliv). Užitím tohoto příkazu ve chvíli, kdy se před vámi nachází osoba (za předpokladu, že máte dostatečnou staminu) po ní skočíte a zalehnete ji na zemi. Oběma hráčům to pak vynuluje staminu a vynutí animaci, kterou znáte pod příkazem /fallfront, přičemž cíl zůstane na zemi ležet delší dobu, než hráč, který příkaz použil. Může se ale také stát, že svůj cíl netrefíte a spadnete sami - v takovém případě přeji hodně štěstí, protože vám cíl pravděpodobně uteče.

 

Změny ve fungování PSA

Největší změny proběhnou v samotném fungování PSA, o těch vám ale zatím nic nepovím, jelikož to už je jen a jen na IC a měli byste se o nich tedy také dozvědět IC cestou.

 

A tím nekončíme!

Samotní policisté budou mít možnost v následujících dnech navrhnout další změny a tento update bude ještě doplněn a doladěn ke spokojenosti členů PSA.

CoMore

Hráč

5
15.7.2021 14:02

Skvělá práce <3 zní a vypadá to perfektně. Klobouk dolů. 


Powered by LeoSight IFS
LT~62