Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


mariox

Hráč

31
12.7.2021 13:27

Ahoj Bačo.. Okolo 13 hodiny, si mi dal ban, za údajné DM. Prišiel si za mnou s tým, že som vraj kropil po policajtovi, keď som ti povedal, že som po ňom kropil, a že som mal na to dôvod, si mi v momente dal ban. Zaujímalo by ma, kde sa teda odohralo to DM? Pretože som ti jasne povedal - ( Citujem ) Kamarát mi do vysielačky zahlásil, že mám prísť do Montgomery, kde som ho videl, ako ho zastavili policajti, následne pár minút na to, mi zahlásil, že mu policajt vystavuje pokutu, ktorá bola za 150 tisíc korun, že ho mám brať. Takže pretože mi povedal, že ho mám brať, tak som si nejako musel vyčistiť cestu, aby som sa nenaháňal s Camarom ďalších 15 minút. Takže z toho máme niekoľko dôvodov, prečo som to spravil. Pokuta, čistý priechod a celková pomoc kamarátovi. Nemám problém ti zaslať logy z toho, ako mi to hovoril na vysielačku a taktiež nemám problém, ti poslať aj video zo strelby. Ďakujem za prečítanie. mariox. 

( @acaBeNendohzoR

acaBeNendohzoR

Hráč

69
12.7.2021 13:34

Stačilo by si přečíst důvod banu, to že kamarád dostává pokutu není důvod k tomu aby si střílel policisty, a ještě k tomu na nejrušnějším místě na serveru. Žádost zamítám.

mariox

Hráč

31
12.7.2021 13:47

Takže znova citujem, prosím prečítaj si pozorne moju žiadosť, je tam písané, že ANO, ide o pokutu, ale strieľal som preto, aby som si to tam vyčistil, prípadne ho v kľude nabral a odišiel. A zasa znova opakujem, princíp je v tom, že som sa nechcel 15 minút naháňať s policajným Camarom..

( @acaBeNendohzoR )

 


Powered by LeoSight IFS
LT~58