Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ziadost o unban


neznamy#5408

Smazaný účet

8
13.7.2021 15:14, naposledy upraveno 13.7.2021 15:16 uživatelem neznamy#5408

dobry den, dostal som ban za Non rp injures, a za odpojeni z rp akce,  ja vam to vysvetlim išli sme vykradat, no bola u nas burka vipla sa elektrika, a viplo mi aj pc mam jak som si točil video na tej vykradačke a  čierna obrazovka kompletne mi viplo pc mam aj kamarata, on je svedok, a chcel by som aspon poziadat o  skratenie trestu  aspon vas poprosim, ten nonrp Injures chapem tak poprosim o skratenie banu, nemam problem poslat zaznam, dakujem za pozornost,

13.7.2021 18:04, naposledy upraveno 13.7.2021 18:05 uživatelem Rataj

Je zajímavé, že pokaždé, když někdo vykrádá banku, tak mu buď vypadne elektřina, musí nutně odjet, utekl mu pes, nebo mu babička odpojila počítač. Bohužel, takové věci se stávají, ale když se ti to stane v takovouhle chvíli, tak ti nikdo moc věřit nebude. V každém případě máš velice dlouhou historii trestů, takže i za to Non-RP Injuries (dvakrát jsi se totálně vysekal, auto se kutálelo přes střechu a bez jakéhokoliv RP jsi pokračoval v úniku) si takto dlouhý ban zasloužíš. Snad tě tento ban poučí.


Powered by LeoSight IFS
LT~28