Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na A-T člena - Puding


Nixo

Hráč

1
17.7.2021 16:40

Pán puding nadržiava Adameq a len že to dmko nebolo. Adameq ma začal dmkovať v garáži keď som tam driftoval ani raz som ho netrafil. A puding hneď že ja som ho tam začal zrážať dmkovať a pičoviny. A vrčí v kuse na mňa na Discorde že som mu dal report a blbosti. On mi na discorde začal hovoriť že niečo skusím a začal mi kropiť do auta a potom som ho začal zrážať. Tým pádom že do mňa random začal kropiť iba tým že mi to povedal na discorde tak to bolo DM.

17.7.2021 16:50
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
17.7.2021 16:57

Dal sis report v 16:29. Doslova v 16:31 jsem se na tebe portla a ty sis to svištěl se zetkem přidělaným přes glue k motorce. Vyslechla jsem si obě strany. Možná jsi měl lagy, že jsi to neviděl - to já nevím. Každopádně jsem vám to co se stalo voidla, auto i motorku jsem ti opravila a rozhodla jsem se to ukončit.
Doslova bych vás nechala bez banu oba, pokud bys dvě minuty po podání reportu nedrtil silnici se zetkem za motorkou. Mohla jsem ti tam přidat ještě pravidlo 21 - těch vulgarit na to padlo dost..
Každopádně právo stěžovat si rozhodně máš. Vidíme se za dvě hodiny.

Bráníš se tím, že ti to nebylo rozstřílený v IC, ale ty(respektve tvůj charakter) je v IC celou dobu. Navíc jsi tím tvým taháním auta motocyklem naušil IC ostatním, kdo to viděli. Příště jednoduše čekej až dojde admin. Protože  provozovat tohle, a potom adminovi oznámit "nediv se mi co to tu dělám" mi moc ok nepřijde.

nnRayy

Hráč

29
17.7.2021 16:58

Tak já Tě zdravím. Rovnou se k tomu taky vyjádřím, jelikož se to týká hlavně mě.

Jak píšeš, že jsem ti říkal něco na Discordu, to je lež, pouze si se chtěl vyhnout banu, ale to se ti taky nepovedlo, žejo. K tomu nadržování. :D Hele, když tam píšeš v OOCčku jak šašek, který dostal nějaký záchvat, tak se nedivím Puding, že ti nevěří. Píšeš tam vulgarity, píšeš tam Capslockem, atd. Když v garáži jezdít, rámuješ tam motorky, nic ti není, tak po tobě jasně vystřelím, aby si měl Fear-RP, ale to si taky neměl, žejo. Vystřelil jsem po tobě max. 2x, to že si rozbiješ auto po cestě, za to už já nemůžu. Potom taháš auto za motorkou, co to je za logiku? To jsem taky nepochopil. Nikomu se nesměju, ale tobě jednomu z mála ano, za to co provádíš. Děláš si ostudu na celém Skimu.

Tak jo, měj se Adameeq. <3


Powered by LeoSight IFS
LT~69