Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neaktivita AT aneb jak si hráči stěžují na neaktivní AT.

1 2

Kozina

VIP

28
18.7.2021 13:13

Hele easy prostě administrátor je taky člověk taky chce hrát taky má vlastní irl život já jednou čekal na report až 6 hodin a až pak co jsem porušil pravidlo a napsal členovi AT pmko mi vzal report a stěžuji si tu? NE

18.7.2021 13:47, odstraněno 18.7.2021 13:48 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kozina

VIP

28
19.7.2021 06:31

Taky se podívej na tohle někdy i jeden report může trvat i hodinu může být náročný a klidně na to pozvou dalšího admina prostě taky mají hodně práce a neříkám že jen erpi ale i to že prostě dělat administrátora není jednoduché jestli máš jiný názor tak si to zkus budeš potom mluvit jinak

Wivik

Hráč

22
19.7.2021 12:16

To je těžký říct, jak dlouho čekáš. Já mám takové zkušenosti, že čekám 2 hodiny, ale i třeba 2 minuty. To je celkem rozdíl. :D Takže spíš záleží, kdo je online a kdo to chce řešit. Dokonce vím, že nějací admini řeší 2-3 reporty zároveň (Nevím, jak je to možné, asi to řeší přes PMky) Takže bych neházel všechny do jednoho pytle, jak se říká.

19.7.2021 12:53
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

13shinnerss

Hráč

5
19.7.2021 16:09

To mě moc mrzí, každopádně don. chat lze vypnout, takže si ty ¨stížnosti¨ nemusíš číst a ani nemusíš zakládat zbytečný příspěvek na fóru. Navíc když čekáš na report hodinu, tak to není úplně příjemné, obzvlášť když se ti například bugne auto které potřebuješ, někdo ti dá pk bez důvodu atd. Takže si příště napočítej do 5ti, než něco takového na fórum přidáš.

S pozdravem 13shinnerss. :)

1 2