Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prodej bytu v části Marina Los Santos.


19.7.2021 05:06

Vítám veškeré čtenáře a kupující, 

rozhodla jsem se prodati svůj menší byteček v klidné a moderní části Los Santos, Marina. Blízko bytu se nachází obchodní centrum, pláž a nebo velice slavné molo s ruským kolem! V části, kde se byt nachází jsou velice přátelští sousedé. Dokonce tak přátelští, že se ani neukazují! No není to skvělé? Každý by chtěl mít souseda, který každé ráno nedržkuje, že jste ty PET lahve zase hodili do černé popelnice.

Nejedná se o žádný přepych, je to pouze a opravdu byt pouze na přespání, menší oslavy s kamarády, či sex s přítelem, nebo dokonce milencem. 

V prostorách bytu se nachází dvě koupelny (jedna nacházející se s dveřmi do spodní chodby, druhá s dveřmi do ložnice), obývací pokoj, kuchyň a čtyři ložnice. 

V bytě je udělána nová plovoucí podlaha, je zde nově vymalováno. Byly zakoupeny nové, moderní dveře a plastová okna!

Garáž k dispozici není!


Pokud-li máte zájem o případnou koupi, navrhněte si cenu sami! Pokud se mi cena nebude líbit, prostě se Vám neozvu! Až takto jednoduché to jest. 

Ozvat se můžete jak odpovědí pod tento inzerát, a to ve formátu:
smail:
Navrhovaná cena:
Tel. č.:

Popřípadě na mé telefonní číslo (500-500), ve stejném formátu jako výše uvedeno! (SMS ve stylu "Za kolik?" "Dám gram pika, bereš?", nebo "cena" ignoruji a ani na ně neodpovídám.)


Pro fotografie bytu klikni ZDE

19.7.2021 15:36, odstraněno 19.7.2021 15:36 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.7.2021 16:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~31