Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[2/2021-PC] Vyhláška o omezení kamionové dopravy v obci


Holub

Hráč

46
21.7.2021 13:30, naposledy upraveno 21.7.2021 13:34 uživatelem Holub

[2/2021-PC] Vyhláška o omezení kamionové dopravy v obci
Omezení pohybu a jízdy s vozidly, na jejichž provoz je potřeba ŘP skupiny C


Kamionová doprava je definována jako:
a) nákladní automobil skupiny C s hmotností bez jakéhokoliv nákladu nad 3,5 tuny, jehož náklad lze uložit výhradně na tomu určený návěs

Vjezd kamionové dopravě do obytné a komerční části obce Palomino Creek je zakázán s výjimkou vozidel autoškoly a Technických Služeb Red County. Důvodem je bezohledná jízda valné většiny řidičů, hluk a poškození silničních komunikací, které tomuto tlaku čelí. Výjimku tvoří dálniční sjezd na severu Palomino Creek (cesta skrze Severní most) za účelem udržení plynulosti dopravy a možnosti cesty jak do Montgomery, tak i do Los Santos či Las Venturas.

Toto omezení se týká pouze kamionové dopravy. Dodávky do obce smí vjet i nadále.

 

Nedodržení tohoto ustanovení může Policie San Andreas pokutovat až do výše 500.000 Kč a způsobené škody na majetku kterékoliv ze stran. V případě prokázání způsobení poškození silniční komunikace vlivem porušení této vyhlášky se může Palomino Creek domáhat uhrazení způsobených škod.


Vyhláška v novém znění nahrazuje vyhlášku 2-2020, která vstoupila v platnost 24.11.2020. Upravená podoba vyhlášky vstupuje v platnost 22.07.2021


 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~16

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo