Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban kvůli stolu


21.7.2021 17:51

Ahoj, vím že název je trochu bizární ale je tomu tak. Někdo tu na serveru je sabotér, dal mi do cesty z PC do MG stůl který tam dle mého neměl co dělat. Stalo se to i dalším lidem a já jsem asi jediný kdo z toho má clip, myslím že kdybych ho neukázal tak ban nedostanu ale také myslím že se tu najde nějaký normální admin, který bude soucítit se mnou a dá mi unban. tu je odkaz na clip https://youtu.be/KpC2FPB2zBM s pozdravem a poděkováním Foxik ;) 

21.7.2021 18:22
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
21.7.2021 18:37, naposledy upraveno 21.7.2021 18:44 uživatelem kixoF

Pointa spočívá v tom že ten stůl tam neměl co dělat, je to stejné jako když někdo nechá na silnici auto. Irl by to nikdo neudělal a ostatním to ničí RP protože potom musí platit za opravu. Vůbec bych to nereportoval, ale když mi spadne Wifi v dobu kdy mám auto úplně v pořádku a po dvou minutách se připojím, a z auta se kouří. Ano reportnul jsem to ale po 20 minutách čekání mi došli nervy a normálně jsem to zaplatil. ale když odjíždím od MG benzíny zajedu do PC a z PC jedu přes most směr zpět MG a zničí se mi takhle auto tak na to už fakt nervy nemám. Na tento report jsem čekal hodinu a vyšel jsem z mého vlastního reportu s banem. To je důvod proč to řeším. (úprava: A pokud mi někdo řekne že to může být zarpené že mu to třeba vypadlo z korby. Tak proč když jsem stůl rozbil, odešel a přijel zpět na motorce tak tam byl stůl úplně nový. A další věc že se stejná příhoda stala nejen mě.)

21.7.2021 21:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~34