Jméno a příjmení: MUDr. Artyom Gordijevskij , DiS.
Pozice: Lékař
Vzdělání: SZŠ a Vyšší odborná škola zdravotnická E. Pötting DIPLOMOVANÝ ZDRAVOTNICKÝ ZÁCHRANÁŘ (5341N21)
- DiS. -Zakončeno Absolvováno
Lékařská fakulta Univerzity Karlovy, V Úvalu 84, 150 06 Praha 5 - Všeobecné lékařství
- MUDr. - ukončeno, absolvováno
¨ 2. týdenní Kurz Přednemocniční neodkladné péče
Pracovní pozice: Záchranář ZZSHMP poté Výjezdový Lékař ZZSHMP
Kapitán Výjezdového Stanoviště Hasičského Zachranného Sboru Montgomery
Záchranář Výjezdového Stanoviště ZZS
Vrchnní Záchranář Výjezdového Stanoviště ZZS
Vedoucí Záchranář Výjezdového Stanoviště ZZS
Motivační dopis: Zdravíčko, Jmenuji se Artyom Gordijevskij, dříve jsem pracoval pro Zdravotnickou Záchrannou Službu v Montgomery, a dosáhl jsem hodnosti Vedoucího Záchranáře, Musel jsem odcestovat do Prahy kde potřebovali mojí pomoct, a nyní jsem se po delší době zpět vratil, a chtěl bych se znova uplatit ve Zdravotnictví právě i tu.
Gordijevskij
Jméno a příjmení: MUDr. Artyom Gordijevskij , DiS.
Pozice: Lékař
Vzdělání: SZŠ a Vyšší odborná škola zdravotnická E. Pötting DIPLOMOVANÝ ZDRAVOTNICKÝ ZÁCHRANÁŘ (5341N21)
- DiS. -Zakončeno Absolvováno
Lékařská fakulta Univerzity Karlovy, V Úvalu 84, 150 06 Praha 5 - Všeobecné lékařství
- MUDr. - ukončeno, absolvováno
¨ 2. týdenní Kurz Přednemocniční neodkladné péče
Pracovní pozice: Záchranář ZZSHMP poté Výjezdový Lékař ZZSHMP
Kapitán Výjezdového Stanoviště Hasičského Zachranného Sboru Montgomery
Záchranář Výjezdového Stanoviště ZZS
Vrchnní Záchranář Výjezdového Stanoviště ZZS
Vedoucí Záchranář Výjezdového Stanoviště ZZS
Motivační dopis: Zdravíčko, Jmenuji se Artyom Gordijevskij, dříve jsem pracoval pro Zdravotnickou Záchrannou Službu v Montgomery, a dosáhl jsem hodnosti Vedoucího Záchranáře, Musel jsem odcestovat do Prahy kde potřebovali mojí pomoct, a nyní jsem se po delší době zpět vratil, a chtěl bych se znova uplatit ve Zdravotnictví právě i tu.
Gordijevskij