Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva 5.10.2019 - Vykradli banku, poté zastřelili ředitele SAN


5.10.2019 22:50, naposledy upraveno 5.10.2019 22:52 uživatelem Rataj

POLICIE SAN ANDREAS - TISKOVÁ ZPRÁVA


Dnes po desáté hodině večerní vykradla skupina ozbrojených lupičů banku Los Santos. Podle kamerových záznamů se může jednat o skupinu recidivistů, kteří již banku Los Santos v minulosti vykradli, avšak nebyli dopadeni. Lupiči tentokrát vyběhli z banky, kde čekala zásahová jednotka policie, ale také novináři San Andreas Network. Padlo několik výstřelů, kromě zasažených zločinců i policistů, kteří jsou podle posledních informací naživu v péči ZS, byl zasažen také Ace Heart - ředitel SAN a předseda strany OSSA, ten na místě zemřel.

Jeden z bankovních lupičů byl postřelen a z místa jej převezla Záchranná služba do nemocnice All Saints. Tento pachatel z nemocnice unikl a bylo po něm vyhlášeno pátrání. Velice brzy byl nalezen, označen za nebezpečného a převážen do předběžného zadržení. Jak prozradilo pozdější vyšetřování a záznam nalezený ve vybouraném voze, byl vůz přepaden střelci na motorce, kteří těžce zranili další dva policisty.

Všichni zločinci z místa činu následně uprchli a jsou stále hledáni policií San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~12