@deeX7x To víš, jsem už na MTA RP dostatečně dlouho abych viděl, že vozidla se zde užívají k těmto stereotypů. Podívej se na A8, S-Classe a (M5) F10 (děkuji ti satane za to, že se nemusela dávat na carpacku E60) - všechno to jsou auta, co jsem viděl užívat hráče především k ilegální činnosti a je jedno o jaký server jde. Má odpověď je založená pouze na této skutečnosti, že ačkoliv se najdou lidi, kteří tento stereotyp vyvrací (třeba na své postavě mám S-Class a stejně v tomhle nejedu), ale je jich sakra málo. A s mentalitou lidí na MTA by to dopadlo tak, že by z toho byla nejen alternativa k Raptoru, ale také auto, které by užívalo x lidí jako propustku z RP drivingu a to i přes silniční gumy na takovém autě a podvozku, který tyhle hrátky v terénu umožňuje pouze víc plebby verzím, což zrovna tyhle AMG krabice na kolečkách nejsou.
Upřímně? Když už přidávat do carpacku nové auto, tak ať je buďto něčím zajímavé, nebo má i nějakou herní mechaniku, která je k autu vázaná. A to sorry, ale to tohle opravdu není.
[user:3306] To víš, jsem už na MTA RP dostatečně dlouho abych viděl, že vozidla se zde užívají k těmto stereotypů. Podívej se na A8, S-Classe a (M5) F10 (děkuji ti satane za to, že se nemusela dávat na carpacku E60) - všechno to jsou auta, co jsem viděl užívat hráče především k ilegální činnosti a je jedno o jaký server jde. Má odpověď je založená pouze na této skutečnosti, že ačkoliv se najdou lidi, kteří tento stereotyp vyvrací (třeba na své postavě mám S-Class a stejně v tomhle nejedu), ale je jich sakra málo. A s mentalitou lidí na MTA by to dopadlo tak, že by z toho byla nejen alternativa k Raptoru, ale také auto, které by užívalo x lidí jako propustku z RP drivingu a to i přes silniční gumy na takovém autě a podvozku, který tyhle hrátky v terénu umožňuje pouze víc plebby verzím, což zrovna tyhle AMG krabice na kolečkách nejsou.
Upřímně? Když už přidávat do carpacku nové auto, tak ať je buďto něčím zajímavé, nebo má i nějakou herní mechaniku, která je k autu vázaná. A to sorry, ale to tohle opravdu není.