Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přidání nového pravidla.


asdf

Hráč

15
29.7.2021 12:03, naposledy upraveno 29.7.2021 12:13 uživatelem asdf

Zdravím, napadlo mě přidat jedno pravidlo...

Na letišti (nevada,lv) často probíhají ilegální závody, nebo prostě jenom nějaká sešlost. Už podle pravidla zdravého rozumu mi nepřijde úplně v pořádku jezdit po letišti v provozu, ale to je hádám na uvážení admina, tudíž by to chtělo dát do kupy.

 

Povolený vstup do areálu letiště (Los Santos,San Fierro,Las Venturas,Verdant Meadows) mají pouze držitelé platného pilotního průkazu, nebo osoby v jejich doprovodu. Jakékoliv ilegální činnosti v těchto prostorách nebudou tolerovány kvůli nízkým kapacitám bezpečnostních složek (PSA, ASA, letištní ostraha, ANTARES, ATCO, atd.). Pokud má hráč dobrý důvod na nelegální akci v areálu, musí dostat vždy povolení od admina. Pravidlo se nevztahuje při koupi/prohlédnutí vozidel k prodeji, kdy hráče hlídá NPC.

E.: IRL by ses tam prostě nedostal, už vůbec ne na vzletovou a přistávací dráhu, kord s autem...

29.7.2021 12:33

Za mě by nebylo od věci prostě ty brány letiš uzavřít a šly by otevřít pouze pokud by držitel měl pilotní průkaz.

Na nějakých letištích pokud se nepletu je ještě dovoz tak ten by se u letiště v LV posunul na to parkoviště na druhé straně například.
Pravidlo to pokrejvá zdravej rozum, tudíž by se to mohlo omezit jednoduše takhle rovnou i v IC světě.
Warez končí.

 

Bajaja

Hráč

27
29.7.2021 14:04

Dříve se o podobné srazy na letištích starala ostraha letiště s asistencí PSA. V tuto chvíli bohužel již ostraha letiště nemá přístup ke svým starým služebním vozidlům, frakce celkově nějak přestala fungovat, tudíž těmto tuning srazům nikdo nejezdí zabránit. Možná by místo nového pravidla stačilo znovu obnovit a posílit letištní ostrahu, která by znovu začala letiště hlídat.

acaBeNendohzoR

Hráč

69
29.7.2021 15:08

Taktéž se o to stará armáda, a tyto akce rozhání, ale i její aktivita je dost bídná, ovšem ty RP akce jsou celkem zajímavé.
IRl je mnohem větší letový provoz, ovšem i tu se může stát, že na někoho přistane letadlo, to pak dotyčný bude mít pořádný flastr. Tuhle věc bych ponechal pouze na IC.


Powered by LeoSight IFS
LT~55