Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zkraceni unbanu


neznamy#6043

Smazaný účet

11
29.7.2021 14:14

Žádost o unban

Ahoj, dnes se stala taková věc, dostal jsem 2 dny ban za zero tolerance v IC, a nonrp driving, nonrp drivingu kdy jsem jel s raptorem, který měl přivázaný auto, a jel jsem zhruba 200 a více uznávám, ale ten zerotolerance úplně ně, IC snad tolerance k hráčovi může být nulová, to záleží na postoji jaký člověk má k ostatním.

Zkrácený backstory: šlo o to, že jsem měl jen odtáhnout nabourané auto kamaráda, kdy v tom u nás byl @acaBeNendohzoR s odtahovkou, a první tedy nic, ale pak si všiml, že mám jeho vestu (IC nemám ani tušení, že mu patří palomino holdings, tudíž jsem si mohl taky myslet že je to kdokoliv, že) a začal se semnou tedy bavit, a chtít ji po mě zpět, což jsem neučinil, tvrdil že jsem mu ji ukradl i když jsem psal že jsem ji našel, a poté začal volat pravděpodobně někoho od sebe/psa, kdy se tedy missl místo /p do /me (tak či tak bych se dozvěděl že na nás někoho volá) a ujel jsem i s tím autem.

Pro příště jsem se ponaučil z nonrp drivingu, ale ta zerotolerance mi moc nepříjde na místě, a 2 dny banu mi příjde jako moc, byl bych rád kdyby se zkrátil alespoň na ten jeden den, díky.

acaBeNendohzoR

Hráč

69
29.7.2021 14:41

Takže k RP drivingu, poté co jsi ujel jsem dal recon. S autem jsi se kroutil tak, že by tě to auto přivázané za tebou vystřelilo na oběžnou dráhu, skákal si, otřel ses o hrazení mostu, přejel si jízdí kolo, nakonec jsi s autem co mělo glue nacouval do baráku a totálně ho zastrčil do textury.

U tolerance se skutečně nejedná o to, že jsi mi lhal a snažil jsi se vykecat, to je naprosto v pořádku. Problém nastává v tom, že když na tebe někdo někoho volá, a stojí mezi tebou a tvým autem, a ty beze slova nastoupíš a během několika sekund ujedeš ( což jsi provedl ukázkovou myškou kolem mého auta, při tom, co jsi měl za sebou uvázané skoro 2 tunové auto) .

Trest je tak vysoký, kvůli tomu absolutnímu pohrdání pravidly o RP drivingu, tak non rp bych nebyl schopen jet, ani kdybych se o to snažil, Zero tolerance je jen takový vrchol ledovce.

Avšak uznávám že jsi si dal práci napsat žádost, která je dokonce i celkem na úrovni, trest zkracuji na 23 hodin.


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024